Felaketin hiç yayınlanmamış görüntüleri ortaya çıktı

Asrın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlere ait bugüne kadar hiç yayınlanmamış güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

GİRİŞ 29.05.2023 18:52 GÜNCELLEME 29.05.2023 20:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sırasında yaşanan dehşet anları Hatay'ın Antakya ilçesi Ekinci Mahallesi'nde bulunan bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntüler aradan geçen aylar sonra geriye dönük yapılan incelemede fark edildi. Bugüne kadar hiç yayınlanmayan görüntülerde akaryakıt istasyonunda bulunan çalışanların yaşadığı korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Levrock 10 ay önce Şikayet Et
    Merak ediyorum, deprem yasanmasaydi, deprem bölgesi muhalefetemi oy verecekti , Erdogan secimleri kayipmi edecekti ? Bunun üzerine bir analiz var mi ?
    Cevapla
  • şahabiddin 10 ay önce Şikayet Et
    Allah böyle felaketi kimseye yaşatmasın. çok büyük bir felaketti yaşayan bilir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler