Kanal 7 ailesinin mutlu günü!

Kanal 7 Medya Grubu Başkan Yardımcısı ve Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik'in oğlu Muhammet Emir Çelik ile Aişe Gül Akkoyun görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

GİRİŞ 05.06.2023 12:59 GÜNCELLEME 06.06.2023 09:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beykoz Mecidiye Kasrı'nda yapılan düğün töreninde çifti, ailesi ve sevenleri yalnız bırakmazken, çok sayıda davetli de mutlu anlarına eşlik etti.

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu tarafından kıyılan nikahta, Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, 27. Dönem Ordu Milletvekili Prof. Dr. Şener Yediyıldız, Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yazar İhsan Süreyya Sırma, Eski İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Büyükelçi Merve Kavakçı, Ak Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, yazar Ali Saydam nikah şahidi oldu.

Düğünde ayrıca Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karahan ve Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman da Kanal7 Ailesi olarak misafirlere ev sahipliği yapan isimler arasındaydı.

 

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Burhaneddin Tanyeri, Halkbank Genel Müdürü Osman Aslan, Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, Ak Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, AK Parti Milletvekili Mücahit Aslan, AK Parti eski Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay, Ak Parti’nin eski Milletvekili Tevhit Karakaya, Ak Parti İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda damadın ablası olan Sena Nur Çelik, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti Milletvekili Ravza Kavakçı, Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, İşadamı Altan Elmas, SETA Genel Koordinatörü Burhanettin Duran, AK Parti eski Milletvekili Harun Karaca, Araştırmacı İhsan Aktaş, İşadamı Mahmut Akbal, Yönetmen Mesut Uçakan, Yazar Selahattin Yusuf ve THY eski Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu da düğüne katılanlar arasındaydı. 

Kanal7 Medya Grubu Mali İşler Daire Başkanı Harun Kapıyoldaş, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli, Radyo 7 Genel Yayın Yönetmeni Serhat Karasu, Kanal7 İnsan Kaynakları Daire Başkanı İlker Yılmaz da Kanal7 ailesinden düğün merasimine eşlik edenler arasındaydı.

KAYNAK: HABER7
Yavuz Selvi Haber7.com - Muhabir editör
Haber 7 - Yavuz Selvi

Editör Hakkında

İstanbul Medipol Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Daha sonra aynı bölüm ve üniversitede yüksek lisansa başladı. 6 ay Haberler.com'da gündem editörü olarak çalıştı. Mart 2023'ten itibaren ise Haber7.com'da muhabir olarak çalışmasına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Mutlu huzurlu hidayeti ömür nasip etsin Rabbim
    Cevapla
  • ANADOLUNUN SESİ 10 ay önce Şikayet Et
    Rabbim hayırlı uğurlu mutlu etsin bir ömür boyunca inşallah.
    Cevapla
  • İsmail Yıldırım 10 ay önce Şikayet Et
    Mustafa kardeşim ALLAH hayırlı mübarek eylesin,mutlu bir hayat geçirmelerini RABBİMDEN niyaz ederim.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 10 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı uğurlu olsun, Allah bir yastıkta kocatsın...
    Cevapla
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    Allah (C.C.) hayırlı, salih ve saliha nesiller versin. Dünya ahiret bahdiyar eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?