Eda Ece'ye Ricky Gervais'li cevap!

ELLE Style Awards 2023 ödül töreninde depremzedelere yönelik çirkin sözler sarf eden Eda Ece'nin konuşmasının ardından İngiliz komedyen ve oyuncu Ricky Gervais'ın eski sözleri yeniden gündem oldu.

GİRİŞ 15.06.2023 20:43 GÜNCELLEME 15.06.2023 21:31
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

6 Şubat depremlerinin ardından depremzedelere seçimlerdeki tercihlerinden dolayı kin kusan vicdan yoksunlarının arasına eklenen Eda Ece vatandaşların büyük tepkisini çekmişti. 

"ELLE Style Awards 2023 x M.A.C" isimli ödül töreninde konuşan Eda Ece, “Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık ama neyse” deyip kahkahalar attı. Eda Ece'nin bu sözlerinin yansıması devam ederken, İngiliz komedyen ve oyuncu Ricky Gervais'in bir ödül töreninde yaptığı konuşma tekrar gündeme geldi. Sosyal medya kullanıcıları Eda Ece'nin konuşmasına Ricky Gervais'in sözleriyle cevap verdi.

ÖDÜLÜNÜZÜ KABUL EDİN VE...

77'ci Altın Küre Ödülleri’nin sunuculuğunu yapan İngiliz komedyen ve oyuncu Ricky Gervais ödül aldıktan sonra siyasi konuşma yapanlara şöyle çıkışmış ve şu ifadeleri kullanarak tepki göstermişti.

"Halka ders verecek pozisyonda değilsiniz. Gerçek dünya hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz. Çoğunuz okulda Greta Thunberg’den daha az zaman geçirdiniz. Eğer kazanırsanız, gelin, küçük ödülünüzü kabul edin, menajerinize ve tanrınıza teşekkür edin ve s…ir olup gidin" 

 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 88
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Kensini sanatçı diye geçi en müsveddeler sizden gelecek yardim gelmesin. Devletimiz bize yardım eder Konteynır lar verdiler her şeyimiz karşılıyorlar Allah başımızdan eksik etmesin iyiki başa chphdpliler gelmedi çok şükür kimi neyi savunuyorlar kendi kimliklerini de sergilediler
    Cevapla
  • Hikmet. 10 ay önce Şikayet Et
    Özetle iyi konuşmuş.çok ağırda olsa
    Cevapla
  • Muhammed Yasin 10 ay önce Şikayet Et
    Ben bunları sanatçı olarak görmüyorum.ortalikta orasını burasını sallayan,devletini milletini tanımayan cehaletin dibinde kendilerine dev aynasından bakan hadsizler...Daha sert eleştiri yapardım ama seviyelerine inmek istemiyorum vesselam.
    Cevapla
  • Elif 10 ay önce Şikayet Et
    Bu da moda oldu.O kürsüye çıkan illa devlete sayıp sovecek Türkiye'yi kotuleyecek .Yoksa nasıl gündemde kalıp prim yaparlar
    Cevapla
  • Cavit akar 10 ay önce Şikayet Et
    Bunlar sanatçı kılığına girmiş zavalilar
    Cevapla
  • Adem 10 ay önce Şikayet Et
    Ne sanatçısı kardeşim bunlar oynadığı diziye bakın neyse karakteri odur zavallı bunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...