Kütahya Tavşanlı'da işçi servisleri çarpıştı: 11 yaralı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde aynı istikamete gitmekte olan iki işçi servisi otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı.

Kütahya Tavşanlı'da işçi servisleri çarpıştı: 11 yaralı
Kütahya Tavşanlı'da işçi servisleri çarpıştı: 11 yaralı
GİRİŞ 19.06.2023 21:55 GÜNCELLEME 19.06.2023 21:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesindeki bir fabrikanın işçilerini taşıyan K.K. idaresindeki 43 ABF 487 plakalı otobüs, Tavşanlı'ya seyir halindeyken aniden önüne çıkan büyükbaş hayvana çarpmamak için fren yaptı. Bu sırada arkasından gelen bir başka işçi servisi M.Ç. idaresindeki 43 S 2115 plakalı otobüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önündeki servise çarparak orta refüje çıktı.

Tavşanlı Kütahya Karayolunun 3. kilometresinde meydana gelen kazada G.G., H.Ş., A.Ş., A.Y., N.A., B.Y., F.Ç., H.S., S.D., Y.T. ve sürücü M.Ç. yaralandı. M.Ç., sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak diğer yaralılarla birlikte Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 1
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Yarış mı yaptınız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması