AK Partili Çakır ile Kocaman Otizmli bireyler ile buluştu: Rabbim yüzünüzü hep güldürsün

AK Parti Kocaeli Milletvekili ile Sami Çakır ve Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, özel gereksinimli bireyler ile Derbent Kahvaltı Evi'nde buluştu. Keyifli anlar kameralara böyle yansıdı.

GİRİŞ 23.06.2023 21:06 GÜNCELLEME 23.06.2023 21:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Kocaeli Milletvekili ile Sami Çakır ve Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, özel gereksinimli bireyler ile Derbent Kahvaltı Evi'nde buluştu.

Kocaman kalpleri ısıtan anları sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı:

"Yaşamak hep birlikte güzel!

AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Sami Çakır ile birlikte özel gereksinimli kardeşlerimizle bir araya gelerek çok keyifli bir sabah geçirdik; erkenden bayramlaştık.

Onların mutlulukları her şeye değer. Rabbim yüzünüzü hep güldürsün."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Tokatlı 10 ay önce Şikayet Et
    Sayın vekilim, sayın başkanım bu hareketinizle gönülleri ısıttınız Allah razı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bahçeli talimat verdi! MHP'den sürpriz adım
Meteoroloji'den 18 ile son dakika uyarısı: Sel ve doluya dikkat!