Bahane üretip ziyaretçileri de suçlu ilan eden Bodrum Belediyesi'ne bakanlıktan cevap

Bayramla birlikte ziyaretçi akınına uğrayan Bodrum'da yaz sezonunun açılmasına rağmen bozuk olan yolları dikkat çekti. Konunun muhatabı değilmiş gibi davranan Bodrum Belediyesi'ne Bakanlıktan cevap geldi.

Bahane üretip ziyaretçileri de suçlu ilan eden Bodrum Belediyesi'ne bakanlıktan cevap
Bahane üretip ziyaretçileri de suçlu ilan eden Bodrum Belediyesi'ne bakanlıktan cevap
GİRİŞ 26.06.2023 11:33 GÜNCELLEME 26.06.2023 17:18
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte Bodrum'un nüfusu kalabalıklaşmaya başladı. Bayramla birlikte ise binlerce tatilci Bodrum'a giriş yaptı. 

Dünyanın en önemli tatil merkezlerinden biri olan Bodrum'da belediyecilik çalışmaları ise sınıfta kaldı. Vatandaşların şikayet ettiği bozuk yollar hakkında sosyal medyadan paylaşım yapan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sorumluluğun Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Kültür Ve Turizm Bakanlığı'nda olduğunu iddia etti. 

BAKANLIKTAN ANLAMLI YANIT

Aras'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma cevap veren Kültür Ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu şu açıklamaları yaptı:

Sayın Başkan öncelikle belirtmek isterim ki Bodrumun belediye sorumluluğunda olan dertleri ile dertlenmenize teşekkür ediyorum. Bu demek oluyorki kısa zamanda çözüme kavuşturacaksınız. 

Bodrum’da Bakanlığımız sorumluluğunda olan bir eksikliğin olmadığını, *diğer taraftan sorumluluğumuzda dahi olmamasına rağmen üstlendiğimiz Alt yapı - Arıtma ve bunların onarımından kaynaklı Asfalt çalışmalarını da Nisan ayında bitirdiğimizi biliyor olmalısınız.*

Kışın 600 yazın 2 milyon kapasiteye çıkan nüfusun ise bir Kültür Turizm Bakanlığı başarısı olarak değerlendirmenizi rica ederim. 

ZİYARETÇİLERİ SUÇLADI

Bodrum Belediye Başkanı Aras, çevrede bulunan çöplerin nedeninin ziyaretçiler olduğunu belirterek 'Burayı haketmiyorlar' sözleriyle tepki gösterdi.

 

KAYNAK: HABER7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • A. Ç 10 ay önce Şikayet Et
    Başkan sen var ya her şeye kılıf uydurmakta bire birsin itiraf et yapamıyorsun kabahat sende değil seni o tatlı koltuğa tavsiyede bulunanlarda az kaldı gidiyorsun giderken biraz daha yollara yamalık yap TURGUTREİS 'E ağırlık ver
    Cevapla
  • hak 10 ay önce Şikayet Et
    heykel dikilecek desek köpek gibi koşarak giderler
    Cevapla
  • alpi 10 ay önce Şikayet Et
    Bodrum yerel yönetimden memnun. Her chp seçmeni gibi hizmet beklentisi içinde asla değiller. o yüzden bu yazının bir haber değeri yok kanımca.
    Cevapla
  • plevne 10 ay önce Şikayet Et
    Bodrumlu köy hYatına alışık, ellemeyin
    Cevapla
  • Kılıçaslan 10 ay önce Şikayet Et
    Bodrum'lu bunu hak ediyor. Oy vermeye gelince CHP diye kendilerini parçalıyorlar.. Yolları da biz zahmet belediye ile beraber çalışıp yapsınlar.
    Cevapla
  • Hüseyin 10 ay önce Şikayet Et
    Olur gelmeyin o zaman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk