TSK'ya "kimyasal" iftirası atan Türk Tabipleri Birliği, Merdan Yanardağ'a sahip çıktı

Daha önce defalarca kez Türk Silahlı Kuvvetleri'ne "kimyasal" iftirası atan Türk Tabipleri Birliği, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a övgüler sıralayan CHP yandaşı Merdan Yanardağ'a sahip çıktı.

TSK'ya "kimyasal" iftirası atan Türk Tabipleri Birliği, Merdan Yanardağ'a sahip çıktı
TSK'ya "kimyasal" iftirası atan Türk Tabipleri Birliği, Merdan Yanardağ'a sahip çıktı
GİRİŞ 27.06.2023 17:06 GÜNCELLEME 27.06.2023 17:08
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Teröristbaşı Öcalan'a övgüler dizdiği için 'Terör örgütü propagandası yapma’ ile ‘suçu ve suçluyu övme’ suçlarından hakkında soruşturma başlatılan Merdan Yanardağ tutuklandı.

TSK'YA KİMYASAL SİLAH İFTİRASI!

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı son olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullandığını iddia ederek bir skandala imza atmıştı. PKK progagandası yapan Fincancı TSK'ya iftirasının ardından tutuklanmış ve bir süre cezaevinde kalmıştı.

TSK'ya 'kimyasal silah' iftirası atan TTB Başkanı Fincancı'dan küstah açıklama!TSK'ya 'kimyasal silah' iftirası atan TTB Başkanı Fincancı'dan küstah açıklama!

Tüm Türkiye deprem bölgesinde! TTB ve TMMOB yokTüm Türkiye deprem bölgesinde! TTB ve TMMOB yok

Sicili kabarık Türk Tabipleri Birliği, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a övgüler sıralayan CHP yandaşı Merdan Yanardağ'a sahip çıktı.

Türk Tabipleri Birliği sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Gazetecilik, basın ve ifade özgürlüğünün hiçbir dönem olmadığı kadar tehdit altında olduğu bugünlerde gazeteciler yaptığı haberlerden dolayı ev baskınları ile toplu gözaltına alınıyor; korumalar tarafından şiddete maruz bırakılıyor. Bugün de Merdan Yanardağ’a yönelen bu saldırıları kınıyor, düşünce ve ifade özgürlüğü için mücadelemizi sürdüreceğimizi belirtiyoruz.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 54
  • Soner 10 ay önce Şikayet Et
    Of ya artik gina geldi devlet bunlari kapatsin ayrica yargilasin , oy verdik geregini yapin artik lutfen bunlarla yasamak istemiyoruz.
    Cevapla
  • nail 10 ay önce Şikayet Et
    türk tabipler değit teröristler birliği oldu.derhal kapatılmalı ve yeni isimle başka birlik kurulmalı
    Cevapla
  • Rba3 10 ay önce Şikayet Et
    Derhal kapatılmalıdır bu şer odakları.
    Cevapla
  • Kemal 23 10 ay önce Şikayet Et
    Ülkenin aleyhine yapılan her şeyi destekliyorsunuz.Üstunuze vazifeymiş gibi.bağımsız mahkemenin kararı bu.Siz doktor musunuz hakim misiniz anayasa mahkemesi misiniz siz nesiniz biz biliyoruz aslında hiç bir şey degilsiniz REİS 'in artik size bir şeyler yapma zamanı geldi de geçtide
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    hemde acilen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yıllar sonra müjdeli haber! Türkiye ekonomisinde peş peşe gelişmeler...
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri! İşte tüm hesaplar...