Tunceli'de çocukları mutlu eden yol kontrolü

Çemişgezek'te Kurban Bayramı öncesinde gerçekleştirilen yol kontrol uygulamasında Kaymakam Önder Koç tarafından vatandaşlara çikolata ikram edildi, çocuklara oyuncak verildi. Koç, trafik kuralları konusunda sürücülere uyarılarda bulundu.

Tunceli'de çocukları mutlu eden yol kontrolü
Tunceli'de çocukları mutlu eden yol kontrolü
GİRİŞ 27.06.2023 18:14 GÜNCELLEME 27.06.2023 18:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde yol kontrolü yapan jandarma ve polis ekipleri, yol kontrolünde durdurdukları araçlarda bulunan vatandaşların bayramını kutlayıp çikolata ikram ederken, çocuklara ise oyuncaklar verildi.

Yol kontrol uygulamalarına katılan Çemişgezek Kaymakamı Önder Koç da trafik denetimlerine katılarak ilçeye gelen vatandaşların bayramını kutlayarak trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • tayfun 10 ay önce Şikayet Et
    Benim bildiğim Tuncelide tek bir yer var sağlam olan. Ben olsam orayı şahlandırırım. Güney Doğuda neresi varsa Devletçi orayı saraya çevirirdim..diğerleri bakıp avcunu yalayıp dursun
    Cevapla
  • ugr 10 ay önce Şikayet Et
    benim bildiğim tuncelide ne yaparsan yap devlwte düşman bir toplum var,tabiki vatanseverlerde var
    Cevapla
  • Vatan hepimizin 9 ay önce Şikayet Et
    Sen galiba Devletle iktidarı karıştırıyorsun Devlet vatandaşına bir ana gibi davranmalı sevgi karşılıklı duygulara dayanır . Ne yaparsan yap bunlar yinede devlete düşman cümlesini sana iade ediyorum. Biz devletimizide bayrağımızı da severiz ama istiyoruz ki vatandaşımızın geliri yüksek olsun ki iyi ve birikimli birey ler yetiştirelim devletimize yararlı yurttaş 0lsunlar.
    Cevapla
  • Addfg 10 ay önce Şikayet Et
    Sizler nasıl insanız lan zihniyetiniz değişmedi gitti.
    Cevapla
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    Teröristlerin çocuklarına polisi sevdirmek lazım büyüyünce vurmasınlar
    Cevapla
  • vanlı 10 ay önce Şikayet Et
    insan ol
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak