Babasının elini bırakan Kerem, otomobilin çarpması ile öldü

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde yolun karşısına geçerken babası ile kardeşinin elini bırakan Kerem Uzuntepe (6), kavşakta otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Babasının elini bırakan Kerem, otomobilin çarpması ile öldü
Babasının elini bırakan Kerem, otomobilin çarpması ile öldü
GİRİŞ 01.07.2023 11:41 GÜNCELLEME 01.07.2023 11:41

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi önündeki, trafik lambası bulunmayan kavşakta meydana geldi. Eğirdir Gölü'nü çevreleyen alanda yürüyüş yapmak için dışarı çıkan Yüksel Uzuntepe, ellerinden tuttuğu 3 çocuğu ile yolun karşısına geçmek istedi.

Bu sırada babası ile kardeşinin elini bırakan Kerem'e, İbrahim Özpınar'ın kullandığı 03 AAR 242 plakalı otomobil çarptı. Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne götürülen Kerem, kurtarılamadı.

Kazayı duyan anne Sebahat Uzuntepe ile yakınları hastaneye gelip, gözyaşı döktü. Otomobil sürücüsü İbrahim Özpınar ise ifadesi için polis merkezine götürüldü.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak