Meteoroloji peş peşe uyardı! Kavurucu sıcaklar geliyor! Tüm yurtta etkili olacak...

Şiddetli yağışların ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) peş peşe uyarılar geldi. Son tahminlere göre yurda giriş yapacak olan sıcak hava dalgasıyla birlikte sıcaklıklarda 10 derecelik artış yaşanacak.

Meteoroloji peş peşe uyardı! Kavurucu sıcaklar geliyor! Tüm yurtta etkili olacak...
Meteoroloji peş peşe uyardı! Kavurucu sıcaklar geliyor! Tüm yurtta etkili olacak...
GİRİŞ 10.07.2023 22:37 GÜNCELLEME 11.07.2023 00:19
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Son dakika haber: Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara ve Karadeniz'i etkisi altına alan şiddetli yağışların ardından yeni bir tahmin raporu yayımladı. Rapora göre; yarın yurda giriş yapması beklenen sıcak hava dalgasıyla birlikte sıcaklıklarda 10 derece birden artış yaşanacak.

Hafta ortasından itibaren sıcaklıkların Marmara, Ege ve Akdeniz'de mevsim normallerinin 5-10 derece, diğer bölgelerde 2-6 derece üzerine çıkması bekleniyor.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN SICAKLIK UYARISI

İstanbul Valiliği, Marmara Bölgesi'nde sıcaklıkların mevsim normallerinin 5-10 derece üzerine çıkmasının beklendiğini belirterek, sıcak çarpmasına karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, meteorolojik verilere göre yarından itibaren bölgenin sıcak hava dalgasının etkisine girmesinin öngörüldüğü belirtildi. Açıklamada, "Hafta ortasından itibaren ise sıcaklıkların mevsim normallerinin 5-10 derece üzerine çıkması bekleniyor. Sıcak çarpmasına karşı dikkatli olunmalı" ifadesine yer verildi.

METEOROLOJİ SAAT VEREREK UYARDI

Sıcak hava dalgası nedeniyle, Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yaşayan, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11.00-16.00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulunuldu.

Önümüzdeki günlerde bazı illerde beklenen sıcaklıklar şöyle:

Ankara 31-35, İstanbul 32-36, İzmir 36-40, Edirne 37-41, Çanakkale 36-39, Muğla 36-40, Adana 38-42, Antalya 37-43, Kayseri 30-32.

İSTANBUL'DAKİ BARAJ DOLULUK ORANI

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Misafir sert 9 ay önce Şikayet Et
    Hallolacak öyle yada böyle hem de kökünden; lakin Rabbim bizim milletimize önce aratıyor sonra bulduruyor.Vardır bunda da bir hikmet,bi eksikliğimiz bi noksanlığımız
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    doğrudur gerçekten bozuldu nesil
    Cevapla
  • ALPEREN 24 9 ay önce Şikayet Et
    lütfen çocuklarımızı İslami ve Türk kültürüne göre giydirelim güzel bir şekilde özellikle kızlarımıza anlatalım çünkü vallahi müslüman kız çocuğu ile gayri müslim bir çocuğun arasında fark kalmadı
    Cevapla
  • Fatih 9 ay önce Şikayet Et
    Biz antalya'da yaşıyoruz zaten sıcak sanırım haşlanacagız
    Cevapla
  • Erbakancı 9 ay önce Şikayet Et
    Kılıbık bir toplum olduk. Aklımızı başımıza alıp,6284 kapsamındaki tüm yasal engellere rağmen ailemize sahip çıkarak çocuklarımıza ve eşimize Allahın emirlerini öğretmedikçe ve Kuranın emirlerine göre yaşamadıkça, öbür tarafta maalesef çok ama çok sıcak bir gelecek bizi bekliyor olacak. Sadece dilimizdeki müslümanlığımız bizi kurtaramaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...