Osmaniye'de ağır hasarlı bina çöktü

Osmaniye'dei 6 Şubat'ta meydana gelen ve asrın felaketini yaşatan Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar gören iki katlı bina çöktü.

Osmaniye'de ağır hasarlı bina çöktü
Osmaniye'de ağır hasarlı bina çöktü
GİRİŞ 18.07.2023 00:22 GÜNCELLEME 18.07.2023 01:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Osmaniye'de Alibeyli Mahallesi Cevdet Sunay Caddesi'nde Envar-ül Hamit Camii karşısında bulunan Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan ve kullanılmayan iki katlı binanın üst katı kendiliğinden çöktü.

'BİR ANDA İKİ KATLI BİNA ÇÖKTÜ'

Binanın çöktüğü anda video çeken Hakan Korkmaz, ''Akşam saatlerinde bir anda iki katlı bina çöktü, biz ilk başta yıkıma başladılar sandık, bir anda dumanlar yayıldı sonra anladık ki bina birden bire çökmüş. Çöktüğünü anladık, Allah’tan kimseye bir şey olmadı, altından geçen insanlar yoktu. Ama üzücü bir durum, bu binaların acilen yıkılmasını temenni ediyorum.’’ dedi.

AFAD VE POLİS BİNA ÇEVRESİNDE GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Olayın ardından bölgeye AFAD ve polis ekipleri yönlendirildi. Polis ekipleri bina çevresine güvenlik önlemi aldı. İncelemede, binada kimsenin bulunmadığı belirlendi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • tepki 9 ay önce Şikayet Et
    cok yerde deprem olmasin bile gerek yok bom diye ses cikar yikilacak cok yer var demir yok kolon yok beton yok temel zaten hic yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!