Kağıthane'de ağaçlık alanda yangın

Kağıthane TEM Otoyolu'nda yol kenarındaki ağaçlarda yangın çıktı. İstanbul'un birçok ilçesinden itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangına helikopterle de destek verildi. Yangın yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonucunda söndürüldü.

GİRİŞ 31.07.2023 13:04 GÜNCELLEME 31.07.2023 14:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TEM Otoyolu Arıcılar mevkiinde, yol kenarındaki ağaçlarda saat 12.45 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine İstanbul'un birçok ilçesinden itfaiye ekibi sevk edildi.

Çalışmalarını TEM Otoyolu ve Selçuklu Caddesi yönünde gerçekleştiren itfaiyenin söndürme çalışmalarına İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri eşlik etti. Alevlerin üzerine helikopterle de havadan su boşaltıldı.

Yangın, yaklaşık 1 saat süren çalışmaların ardından söndürüldü. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • Cafer 8 ay önce Şikayet Et
    Orman durduğu yere kendi kendine yanmaz saatte 8 yangın arka arkaya çıkmaz ormanı yakan ormanla birlikte yakılmadığı sürece bu yangınların arkası gelmez.Hasbel kader ormanı yakan yakalanırsa deli ayağına yatıyor ve üzerinede malvarlığı bulunmuyor bunlar tesadüfmü yoksa pkk devletle dalgamı geçiyor.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    O tarafta yer kalmadı da yakıyorlar düşünmeden kendimi alamadım. Bikinçli olarak yakıldıysa 85 milyonun hakkını nasıl öfeyecek hain
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!