Sıcak hava asfaltı eritti

Denizli'de, 40 dereceyi aşan hava sıcaklığı nedeniyle kara yollarında asfalt eridi. Bazı araçlar sıcakta hararet yapıp yolda kalırken, otomobillerinden inen sürücülerin ayakkabıları ise eriyen asfalta yapıştı.

GİRİŞ 05.08.2023 16:37 GÜNCELLEME 05.08.2023 16:48
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sıcak hava nedeniyle Denizli-Antalya kara yolu Cankurtaran mevkisinde asfalt eridi. Kara yolunun gidiş ve geliş yönündeki 10 kilometrelik alanda eriyen asfalt, sürücüleri zorladı.

Kimi sürücüler, araçlarına asfalt yapışmasını engellemek için mücadele verirken, bazı araçlar da hararet yapıp yolda kaldı. Araçlarından inen sürücülerin ayakkabıları ise eriyen asfalta yapıştı.

Sürücülerden Ahmet Aydoğan, "Hava sıcaklığı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Aracım hararet yapınca, yolda kaldım. Sıcaktan asfalt eridi. Diğer araçlar da ilerlemekte güçlük çekiyor" dedi.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Erkan 8 ay önce Şikayet Et
    Soru; Saudi Arabistan, Qatar, UAE gibi ulkelerde yollari Turk sirketleri usleniyor; buralarda boyle bir erime olmuyor. Turkiye'de hava sicakligi daha mi yuksek?
    Cevapla
  • horozkentli 8 ay önce Şikayet Et
    cankurtaran yolu değil sağolsunlar 10 yıldır bitirilemeyen CANBEZDİREN yolu..
    Cevapla
  • Misafirim 8 ay önce Şikayet Et
    Denizlimin sıcağı bile güzeldir
    Cevapla
  • Murat f 8 ay önce Şikayet Et
    Hadi ordan
    Cevapla
  • misur piramidu 8 ay önce Şikayet Et
    sehir icinde bisey olmaz ama uzun yolda dikkatli olmak gerek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...