İstanbul'da bariyer faciası: 2 ölü!

Sancaktepe'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosiklet bariyere çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Hasan Tarık Şekerci ve yolcu Seyhan İşbilir hayatını kaybetti.

GİRİŞ 06.08.2023 10:12 GÜNCELLEME 06.08.2023 10:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 19.00 sıralarında Kartal-Samandıra TEM bağlantı yolu Sultanbeyli istikametinde meydana geldi. Hasan Tarık Şekerci'nin kullandığı 34 DFC 688 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyere çarptı.

Hasan Tarık Şekerci

Çarpmanın şiddetiyle sürücü Hasan Tarık Şekerci (25) ve yanında bulunan Seyhan İşbilir (33) yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri,  motosikletteki iki kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Seyhan İşbilir

Kaza nedeniyle trafik bir süre polis ekipleri tarafından tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Olay yeri inceleme ekipleri, kaza yerinde yaptıkları incelemede motosiklet sürücüsü ve yolcunun kasklarının olmadığını belirledi.

Kazada hayatını kaybedenler otopsi işlemleri yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • 1 Kayseri'li 8 ay önce Şikayet Et
    ÇELIK JİLET BARİYER CAN ALIYOR , ACİLEN son verilsin , bariyer lazımsa BETON BARİYER YAPILSIN , binlerce insanı bu jiletler öldürdü
    Cevapla
  • vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    motor sürücülerini %99.99 una hiç mi hiç acımıyorum çünkü onlar en başta kendilerine acımıyorlar.
    Cevapla
  • Kuş Kaffa 8 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Bu kişiler için değil genel yazıyorum. Bu motosikletler başka bi alem. Hiç bir trafik kuralına uymuyorlar. Ters yola giren, kaldırımdan giden, kasksız, tek teker üstünde süren , susturucu iptal edip gece yarısı motoru bağırtanlar vs . Ciddi önlemler alınmalı, çok ağır cezalar olmalı.
    Cevapla
  • Hakkı 8 ay önce Şikayet Et
    Pırlanta gibi iki genç çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin ailelerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Motosiklet kullanan gençler lütfen güvenlik kurallarına riayet edin, kasksız yola çıkmayın, aşırı sürat yapmayın, araçların sağından geçmeye çalışmayın, altınızdaki araç iki tekerlekli unutmayın ve hayatınızı tehlikeye atmayın.
    Cevapla
  • kenan 8 ay önce Şikayet Et
    Bakırköyden geliyorum kural bilmezler birde kabadayı olmuşlar bariyerlerder geçerken hız yapıyorlar aynaları kırıyorlar kaçıyorlar kural tanımazlar artık birileri öğretmesi lazım bunlara Makas atarak motor kullanmayın diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fide dağıtımında 5 bin kişi, kuyruk oluşturdu
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü