Osmaniye'de iki otomobil çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde karşı yönlerden gelen iki otomobilin çarpıştığı kazada Özkan Gül (53) hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Osmaniye'de iki otomobil çarpıştı: Ölü ve yaralılar var
Osmaniye'de iki otomobil çarpıştı: Ölü ve yaralılar var
GİRİŞ 08.08.2023 16:14 GÜNCELLEME 08.08.2023 16:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza Kadirli-Osmaniye kara yolu Karabacak köyünde meydana geldi. Osmaniye yönünde ilerleyen Özkan Gül yönetimindeki 46 N 0278 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen N.A.'nın kullandığı 34 GBC 670 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi. Kazada iki sürücü ve Gül'ün otomobilinde yolculuk yapan 4 kişi yaralandı. Araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerinin yardımı ile çıkarılarak ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Ameliyata alınan otomobil sürücüsü Özkan Gül, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gül'ün cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Ottomans 8 ay önce Şikayet Et
    Reno ve tofaslarin hic bir guvenligi yokki bu markalarin trafikten cekilmeleri lazim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı