Bingöl'de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD'de Bingöl ili Karlıova ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

GİRİŞ 11.08.2023 06:12 GÜNCELLEME 11.08.2023 09:22
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Son dakika: Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 7,43 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada ise "Geçmiş Olsun Bingöl! Saat 04.55'te Merkezi Karlıova olan 4,3 büyüklüğünde bir deprem yaşadık. İlk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı söz konusu olmamıştır. Allah milletimizi her türlü afetten muhafaza etsin" denildi.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Hodri Meydan 8 ay önce Şikayet Et
    Can ve mal kaybının az olması Allah muhafaza yıkılacak şiddeti büyük depremde binayı boşaltmak icin insanlara 21 dakika zaman olacak şekilde depreme göre inşa yapan mimar sinan eserlerinin oldugu yerlerdeki inşaatlara bakmayın görün proflar öküz gibi binalara bakıyor teknigini göremiyorsunuz hala o dönem depremleri inceleyin şehirleride
    Cevapla
  • deli dumrul 8 ay önce Şikayet Et
    ne varsa orda var zaten tüm depremlerin ODAK noktası orası, bir kolu istanbula diğer kolu hataya gidiyor. o bölgede birşey var ama ne?
    Cevapla
  • deli dumrul 8 ay önce Şikayet Et
    ne varsa orda var zaten tüm depremlerin ODAK noktası orası, bir kolu istanbula diğer kolu hataya gidiyor. o bölgede birşey var ama ne?
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun
    Cevapla
  • taner hekimoğlu 8 ay önce Şikayet Et
    Bir hafta önce , ABD haarp gemisinin geldiğini , Türkiye de deprem olacağı söylenmiş ti. 4-5 İlde ardı ardısıra deprem oluyor hayır mı.?
    Cevapla
  • Ottomans 8 ay önce Şikayet Et
    Vay be gemi demekki bingolde demirledi oylemi kafaya yazik
    Cevapla
  • deli dumrul 8 ay önce Şikayet Et
    GEMİ bingöle uğradı mı? :)))) belki akdenizden fay hattına enerji tetiklemesi yapabilirler oda bingölde booom
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı