Kanal 7 çalışanına başıboş köpek saldırısı! Şikayetlere rağmen toplanmadı

Başıboş köpek sorununu sürekli gündemde tutan Kanal 7 Medya Grubu, saldırılardan nasibini aldı. Çalışma arkadaşlarımızdan Büşra Özkan, başıboş köpek saldırısına uğrayarak yaralandı.

GİRİŞ 18.08.2023 16:42 GÜNCELLEME 18.08.2023 20:02
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Köpek terörünün son mağduru Kanal7 çalışanı oldu.

Bayrampaşa Orta Mahalle’de Kanal 7 Medya Grubu çalışanı Büşra Özkan, 17 Ağustos tarihinde iş çıkışında Topkapı Maltepe Yolu üzerinde trafik ışıklarında beklerken başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Trafik ışıklarında karşıya geçmek için bekleyen Büşra Özkan, başıboş köpekler tarafından bacağından ısırıldı. Mesai arkadaşımız Büşra Özkan hastaneye kaldırıldı. Derin yara alan ve tedavi altına alınan Özkan'a 1’i kuduz 1’i tetanoz 2’si de antikor serumu olmak üzere 4 iğne yapıldı.

Konuyla ilgili HABER7’ye açıklamalarda bulunan Özkan, "İş çıkışında trafik ışıklarında karşıya geçmek bekliyordum. Etrafımda o an köpek yoktu. Bir anda arkadan geldiler. Ansızın gelip bacağımı ısırdılar. Daha sonrasında kanayan ayağımla hastaneye gittim. Doktorlar yaramın derin olduğunu söyledi. Öncelikle yaramı temizlediler ve 4 doz aşı yaptılar. İkisini kolumdan, ikisini yaranın bulunduğu yerden yaptılar. Tedavimin ardından aşı takvimi verdiler.” dedi.

ŞİKAYET ETTİ, EŞKAL BİLGİSİ İSTEDİLER

Sabah saatlerinde Bayrampaşa Belediyesi’ni arayan Büşra Özkan, şikayetini ileterek saldırgan başıboş köpeklere karşı önlem alınmasını istedi.

Karşısındaki belediye personelinin köpeklerin eşkâlini istediğini belirten Özkan, şunları aktardı:

Sabah belediyeyi aradım ve görüşme sağladım. Şikayetimi kayıt altına aldılar Onlar da ekiplere yönlendireceklerini söylediler. Daha sonrasında farklı bir numaradan  aradılar. Benden köpeğin eşkâlini istediler. Ben o anın şokuyla hangi köpek olduğunu nasıl ayırt edebilirim? Hepsi birbirine benziyor. ‘Siyah ve kahverengimsi bir şeydi’ cevabını verdim. Şikayetimi aldılar ve gerekli işlemlerin yapılacağını söylediler.”

İLK DEĞİL

Aynı başıboş köpekler Kanal 7 Medya Grubu çalışanlarına daha önce de saldırmıştı.  Saldırılardan yara almadan kurtulan çalışma arkadaşlarımız şikayetlerini belediyeye bildirmiş ve saldırgan başıboş köpeklerin toplanmasını istemişti.

Kanal 7 Medya Grubu binası yanında bulunan Eski Topkapı Mezarlığı’na yuvalanan başıboş köpeklerin toplatılması bekleniyor.

Başıboş köpekler, insanlar için sokak ve caddelerde tehdit oluşturmaya devam ediyor.

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 67
  • İnsan sever 8 ay önce Şikayet Et
    Şu hayvan severlerin çocuklarını parcalamali Fakat bu saatten sonra bende hayvan severim Devletten bile büyükler helal olsun. Devlet bile adamlardan korkuyor önlem alamıyor. Barınakta nekadar köpek varsa salsinlar ki salmak zorundalar hepiniz havanızi alacaksınız . Köpekler özgür kalacak devlet kim. Be
    Cevapla
  • KAAN61 8 ay önce Şikayet Et
    devlet diyor toplayın vali diyor toplayın takan yok
    Cevapla
  • Deniz 8 ay önce Şikayet Et
    5199 no'lu kanun sayesinde hayvansever avukatlar tekrar bıraktırıyor. 5199 no'lu kanun yüzünden belediyelerin eli kolu bağlı bu konuda.
    Cevapla
  • Koli 8 ay önce Şikayet Et
    Zararı olan mahlukat yok edilebilir!
    Cevapla
  • iyi adam:) 8 ay önce Şikayet Et
    Yazın Avrupa’yı gezmek nasip oldu. Sokakta ne gezen ne de yatan başıboş köpek var. İnsanlar rahatça bisiklete binip geziyordu. Biz de köpeksavarla bisiklet sürüyoruz:(
    Cevapla
  • Güzel vatanim 8 ay önce Şikayet Et
    Nekadar çok gözünüz de büyütüyor sunuz avrupa avrupa siz kurban olun vatanınıza kardeşim kalsaydın orda
    Cevapla
  • erdal 8 ay önce Şikayet Et
    Adi ordan ısıran köpek ne olacak peki korku ile geziliyor tasmanla al köpeği dolaştır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi açıkladı! Togg, otomotiv devi ülkede satışa çıkıyor
İnsanlıktan çıkmış siyonist gruplar, Gazze'ye giden yardım tırlarını yağmaladı!