Hatay'da enkaz farelerine İHA destekli operasyon: 5 hırsız suçüstü yakalandı

Hatay’da hasarlı binalardan hırsızlık yapan şahıslara yönelik İHA destekli operasyonda 5 şahıs gözaltına alınırken, 3 araç gerekli cezai işlemler uygulanarak otoparka çekildi.

Hatay'da enkaz farelerine İHA destekli operasyon: 5 hırsız suçüstü yakalandı
Hatay'da enkaz farelerine İHA destekli operasyon: 5 hırsız suçüstü yakalandı
GİRİŞ 23.08.2023 20:07 GÜNCELLEME 23.08.2023 20:07
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkım Hatay’da meydana gelmişti. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hasarlı binalardan hırsızlık yapan şahıslara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Polis ekipleri tarafından asayişe müessir olayların önlenmesine yönelik İHA destekli yapılan denetimlerde Odabaşı Mahallesi'nde evden hırsızlık şüphesiyle 2 araç ve 3 şahıs ekiplerin dikkatine takıldı. İ.G., H.H.İ., A.A.İ., M.S. ve M.Z. isimli şahıslar hasarlı binadan hırsızlık yapmaya çalışırken suçüstü yakalandı.

Şüpheliler gözaltına alınırken, kullandıkları 3 araç gerekli cezai işlemler uygulanarak otoparka çekildi.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    hırsızlığın suç olduğunu bilmiyordum
    Cevapla
  • mehmet narin 8 ay önce Şikayet Et
    bu hayatta hırsızlık kolay meslek haramı helalı bilmeyen insanlarla doldu ülkemiz polis yakalıyor adli kontrol serbet olunca bu türlü hırsızlık olayları coğaldı hem bu hırsızların fotoğraftaki yüzlerini neden kapatıyorsunuz bunu anlamak istiyorum ellemen hırsız soyguncu kimmiş bizimde bilme hakkımız var lütfen acıklansın herkeş bilsin bu it soylarını
    Cevapla
  • yusuf 8 ay önce Şikayet Et
    dinimiz ne güzel dinimize göre yaşasak ve cezalandırılsak bunlar çok aza düşer inanmayanlar tarihe baksın
    Cevapla
  • derin devlet 8 ay önce Şikayet Et
    bu konuda düzenlemesi olmayan devletin hiç suçu yok. bütün suçlu bu garibanlar. binasına sahip çıkmayan ev sahipleri nerede? devletin temsilcileri ne yapmış. 5 tane genci yere yatırmış. şov yapıyorlar. gidin uyuşturucu satanlarla terörist daveti yapanlarla da bu kadar ciddi uğraşın, devletin temsilcileri.
    Cevapla
  • hanzala 8 ay önce Şikayet Et
    Ne yapacaktı devlet onur belgesimi verecekti
    Cevapla
  • cahit 8 ay önce Şikayet Et
    Hepsini inşaat dan düşürecektiniz nasıl olsa ülkede hırsızlar mükafatlandırılıyor 50 ayrı suç dosyası olan profosyenel olup daha teşkilatlı yapıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!