Çanakkale'deki orman yangını kontrol altına alındı

Son dakika haberi: Çanakkale'deki orman yangını yaklaşık 47 saat sonra kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, yangının 4 bin 80 hektarlık alanı etkilediğini açıkladı.

GİRİŞ 24.08.2023 11:10 GÜNCELLEME 24.08.2023 11:46
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Çanakkale'deki orman yangını yaklaşık 47 saat sonra kontrol altına alındı. Yangından etkilenen 7 kişi müşahede altında. 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yangından yaklaşık 4 bin 80 hektar alanın etkilendiğini açıkladı. Yumaklı, yangının çıkış nedeninin araştırıldığını ifade etti.

Hava alanları, yangını söndürmek için 503 saat uçuş yaptı. Yaklaşık 9 bin tona yakın su, yangın alanında kullanıldı. 

Yumaklı ayrıca, Çanakkale-Çan yolunda ulaşımın devam ettiğini, Çanakkale Boğazı'nın da tek yönlü olarak gemi trafiğine açıldığını duyurdu. 

ÜLKEDE DEVAM EDEN YANGIN YOK

Bakan Yumaklı, bir müjde daha verdi. Yumaklı, Eskişehir'deki yangının da kontrol altına alındığını ifade ederek, "Ülkemizde devam eden yangın yok" dedi.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Mehmet 8 ay önce Şikayet Et
    Yerine çam dikmeyin lütfen.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Allah Rızası için ağaçlandırma yapılırken ZEYTİN AĞACI fideleri dikelim dikilsin ...
    Cevapla
  • Kürşad tigin 8 ay önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık Rabbım afetlerden kazalardan belalardan korusun herkesi!
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Biz nezaman AKİLLANACAĞİZ Hala çam ağaci dikmeye devam ediyoruz Ekomik değeri olan zeytin,keçiboynuzu,meşe v.b insan ve hayvanlara faydalı ve yandığında çam gibi hızlı ilrlemeyen ağaç türleri neden dikilmez anlam veremiyorum hadi biz vatandaşın birşey anlamayız diyelim bu ülkenin bilim insanları danışmanları uyuyor mu
    Cevapla
  • Aydın gökyurt 8 ay önce Şikayet Et
    Ben de bi türlü anlamış değilim neymiş çdm olunca kışında yeşil kalıyormuş.yaprağı işe yaramaz dibinde ot bitmez yanınca da böyle felaket olur
    Cevapla
  • Hamdi 8 ay önce Şikayet Et
    Doğru söylüyorsunuz
    Cevapla
  • vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    sivil anayasa istiyoruz, reis müslümanların haklarını anayasal güvence altına al
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Troller insanlıktan çıktı: İBB çukurunda ölen çocuk için Ekşi Sözlük'te iğrenç yorumlar
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması