Tekirdağ'da orman yangını!

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin, havadan ve karadan müdahalesiyle yaklaşık 2 saatte söndürüldü.

Tekirdağ'da orman yangını!
Tekirdağ'da orman yangını!
GİRİŞ 24.08.2023 14:41 GÜNCELLEME 24.08.2023 14:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Tekirdağ'ın Şarköy'ün Gölcük Mahallesi'ndeki ormanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangına, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 2 uçak, Orman İşletme Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri 4 itfaiye aracı, 4 arazöz, 2 su tankı ve çok sayıda itfaiye personeliyle müdahale edildi.

Rüzgarın da etkisiyle zaman zaman büyüyen yangın, yaklaşık 2 saatlik çalışma sonunda kontrol altına alınıp söndürüldü. Yaklaşık 1 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtilen yangında, soğutma çalışmaları sürüyor. 

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Sakin 8 ay önce Şikayet Et
    Orman yakanı insanlığın geleceğini öldürmek şeklinde müteala edilip infazı yapılmalı. Hani bin yıllık devlet geleneği ee Fatih Han ormanımı yakanın kellesini alırım diyordu da. Nerde o yolda gidecek lider. Salon lideri hepsi çok şey bekliyoruz:))
    Cevapla
  • ek9 8 ay önce Şikayet Et
    orman yakanları o yanan ormanda agaca baglayın kameraylada çekin ders olarak okutun.
    Cevapla
  • N.zeki. 8 ay önce Şikayet Et
    Yakanları atesin ortasına atacaksın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek