Kağıthane'de polise silahlı saldırı: Şehit haberi geldi

Kağıthane'de şüpheliler ile polis arasında silahlı çatışma çıktı. Şüphelilerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan 2 polisten biri şehit oldu.

GİRİŞ 25.08.2023 07:52 GÜNCELLEME 25.08.2023 08:25
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Kağıthane ilçesi Hamidiye Mahallesi'nde şüpheliler ile polis arasında silahlı çatışma çıktı. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda takviye ekip gönderildi.

Şüphelilerin bir binanın çatı katından uzun namlulu silahlarla polis ekiplerine ateş açtığı öğrenilirken, edinilen bilgiye göre, açılan ateş sonucu 2 polisin yaralandığı belirtildi.

1 POLİS ŞEHİT OLDU

İstanbul Valiliği'nden operasyona ilişkin yapılan açıklama şöyle: 

25.08.2023 tarihinde saat1.55 Kağıthane İlçesi Hamidiye mahallesinde bulunan bir adrese “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçu kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince operasyon düzenlenmiştir.

​Düzenlenen operasyonda ikamete giriş esnasında içeride bulunan şahıslar tarafından uzun namlulu silah ve tabanca ile ateş açılmıştır. Binadan açılan ateş sonucu operasyonda görevli Hakan Telli ve A.Y.Ç. isimli Polis Memurlarımız ağır şekilde yaralanmıştır.

​Adrese çağırılan takviye ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen müdahale neticesinde D.A isimli şahıs ölü, O.A isimli şahıs yaralı G.D., K.T. ve A.A isimli şahıslar ise sağ olarak ele geçirilmiştir.


​Hakan Telli ve A.Y.Ç isimli Polis Memurlarımız, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılmış, Hakan Telli isimli Polis Memurumuz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

A.Y.Ç. isimli Polis Memurumuzun tedavisi devam etmektedir. ​Konu ile ilgili başlatılan tahkikat devam etmektedir.

Operasyonda Şehit olan polis memurumuz Hakan Telli’nin cenazesi bugün saat 11.00’de İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde düzenlenecek uğurlama merasiminin ardından memleketi Tokat’a gönderilecektir.

Emniyet teşkilatımıza 2007 Yılında İzmir’de katılan aziz şehidimiz Hakan Telli evli ve iki çocuk babasıydı.

Aziz milletimizin başı sağolsun. 

 

KAYNAK: İHA, DHA, AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 114
  • Bahadır 8 ay önce Şikayet Et
    Allah yurdumuzda ülkemizde böyle yiğit insanların sayısını artırsın yeri mekanı cennet olsun ama bu yamyamlara hesap sormamız lazım maddi manevi boyutta ama ümitsiz değiliz er geç hesabı sorulacak
    Cevapla
  • şeker asım 8 ay önce Şikayet Et
    ALLAH cc RAHMET EYLESİN
    Cevapla
  • Abdullah Aydın 8 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.Canilere gelince tutuklayıp içeride beslemeyin sorgusuz sualsiz imha edin gitsin.
    Cevapla
  • Ahmet 8 ay önce Şikayet Et
    Kısasta sizin için hayat vardır, ey akıl sahipleri, umulur ki sakınırsınız.bakara 179
    Cevapla
  • Murat 8 ay önce Şikayet Et
    bu kaatil hergeleleri neden sağ teslim alırlar;
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler