Genç öğretmen hamamda ölümden döndü: Tendonları koptu kıkırdakları parçalandı!

İstanbul Beyoğlu'ndaki lüks bir otelin spa bölümüne giden Sema T. isimli öğretmen, hamamın kırık giderine düştü. Sağ ayağının üç parmağında kırık oluşan genç kadının, parmaklarındaki tendonları koptu, kıkırdakları ise parçalandı.

GİRİŞ 27.08.2023 09:07 GÜNCELLEME 27.08.2023 09:13
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İstanbul'daki bir devlet okulunda öğretmen olarak görev yapan Sema T. isimli genç öğretmen, arkadaşlarıyla birlikte dinlenmek ve eğlenmek için bir otelin spa bölümüne gitmeye karar verdi.

Özel bir siteden rezervasyon yapan iki arkadaş, 31 Ocak günü Beyoğlu'ndaki 4 yıldızlı bir otele gitti. İki arkadaş hamam keyfi yapmak için otelin hamamına girerken, iddiaya göre Sema T., hamam taşlarının gider kısmındaki kırık kısma düştü.

Sağ ayağı kırık kısma tamamen giren kadının, bacağında kesikler oluştu. Görevlilerin müdahale etmeye çalıştığı kadın, taşın kırık yerinden uzun bir süre sonra çıkartılabildi.

PAMUK VE KAĞIT HAVLU GETİRDİLER

Yine iddiaya göre kadına ilk yardım olarak sadece pamuk ve kağıt havlu getiren görevliler, sağlık hizmetlerine haber vermekte de geç kaldı. Sema'nın ısrarlarıyla görevliler, 112 acil yardım hattını aradı ve olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

TENDONLARI KOPTU, KIKIRDAKLARI PARÇALANDI

Hastanedeki ilk müdahalede parmaklarına 13 dikiş atılan kadının, tendonları kopmuş ve kıkırdakları parçalanmıştı. Ameliyat olması gerektiği söylenen genç öğretmen, spa yetkilileriyle iletişime geçerek çalışamayacağını ve olayda kusurları olduğunu söyledi.

Otel yetkilileri ise genç kadına spa ücretini iade ederek, sorumluluğu kabul etmedi. Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunan Sema T., ayağının kırılması nedeniyle mesleğini yapamayacağını bu nedenle maddi zarara uğradığını belirtti.

Böylesine lüks bir oteldeki kusur nedeniyle ameliyat olmak zorunda kaldığını, manevi olarak sıkıntılar yaşadığını ileri süren genç kadın, otel yetkililerinin cezalandırılmasını istedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: SABAH / DİLEK YAMAN DEMİR
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17
  • İş sağlığı g. 8 ay önce Şikayet Et
    Yav arkadaşlar biraz düşünceli yorum yapalım bilerek bu kadar acıya yapılmaz bu ,ben bir alman firmasında çalışıyorum adamların her yeri koruma en büyük amir kısmının korktuğu tek şey iş kazsi bunda hiç tolerans yok yerde bir hava hortumu vardı beş dk. koydum müdür geldi arkadaş bunu al adamlar düz yolda yuruyemiyorlar bir şey olur diye aldirtti düşünün hele hamamın dikkat etmesi lazım.
    Cevapla
  • HAKAN'IN FİKRİ 8 ay önce Şikayet Et
    hamam giderine düsmekte nedir öğretmen nasıl işini yapamıyor ayagıylamı ders anlatıyor bu işte çok farklı işler var orası İstanbul dünyadaki en çakalların yaşadığı yer
    Cevapla
  • tedbir 8 ay önce Şikayet Et
    bu kadar lüks otelin kırık hamamı.öğretmenimiz çok haklı.otel sağlığını geri versin.nedir bu ihmalkarlık.+
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Gidersen dikkat et diye.
    Cevapla
  • Eeeee 8 ay önce Şikayet Et
    Bize ne bundan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'