Murat Kurum ile deprem uzmanı Naci Görür İstanbul'da bir araya geldi!

AK Parti İstanbul Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum, çalışmalarına İstanbul’da yaptığı görüşmelerle devam etti. Kurum, deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür ile buluştu.

Murat Kurum ile deprem uzmanı Naci Görür İstanbul'da bir araya geldi!
Murat Kurum ile deprem uzmanı Naci Görür İstanbul'da bir araya geldi!
GİRİŞ 30.08.2023 12:46 GÜNCELLEME 30.08.2023 12:51
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Görüşmeyi sosyal medyadan duyuran Murat Kurum "Depreme hazırlık ve kentsel dönüşüm süreci, terörle mücadele kadar önemli! Mücadelemizi bilimin ışığında hep birlikte vermeliyiz. Bu alanda değerli çalışmaları bulunan, daha önce Ulusal Risk Kalkanı Modeli’nde de birlikte çalıştığımız Prof. Dr. Naci Görür Hocamız ile buluştuk. Başta İstanbul depremi olmak üzere ülkemizin afetlere karşı mücadelesine ilişkin kıymetli görüşlerini dinledik." ifadelerini kullandı.

Murat Kurum dün de Beykoz Cam ve Billur Müzesi’nde Sadettin Ökten’i ziyaret etmiş, "Prof. Dr. Sadettin Ökten gibi ömrünü medeniyetimizi, gözbebeğimiz İstanbul’umuzu anlamaya ve anlatmaya adamış, şehircilik külliyatımıza onlarca eser kazandırmış bilge büyüklerimizi ziyaret etmek insanı yeniliyor, ufuk kazandırıyor. Çok şey öğrendim, notlarımı aldım. Kitabımı da imzalattım. Allah başımızdan eksik etmesin." ifadelerini kullanmıştı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    ibb başkan adayımız MURAT KURUM !!!
    Cevapla
  • Kenan Koç 7 ay önce Şikayet Et
    istanbul toki evleri bitirilmeli yoksa sonumuz felaket
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Tevfik Göksu
    Cevapla
  • konyalı hacı 7 ay önce Şikayet Et
    Murat kurum İBB Başkanı yardımcısıda uğur ibrahim Altay bey olsun.istanbulun tüm sorunlarını çözerler..şimdiden hayırlı olsun.
    Cevapla
  • vahvah 7 ay önce Şikayet Et
    normalde topa tutar taşlardınız naci görürle görüştü diye ne oldu sabah çizgi flim izlemedenmi işe gittiniz
    Cevapla
  • huso 7 ay önce Şikayet Et
    beyaz şarap ve çay....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!