Başkan Beyazgül'den gençlere Halfeti gezisi sürprizi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gençlik Merkezlerinde Gönüllü olarak görev alan çocuklara yönelik Halfeti turu düzenlendi.

Başkan Beyazgül'den gençlere Halfeti gezisi sürprizi
Başkan Beyazgül'den gençlere Halfeti gezisi sürprizi
GİRİŞ 31.08.2023 12:34 GÜNCELLEME 31.08.2023 12:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

20,6 yaş ortalamasıyla Türkiye’nin en genç nüfusa sahip illerinden biri olan Şanlıurfa’da gençliğe yönelik desteklerini sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Daire Başkanlığı’na bağlı Gençlik ve Koordinasyon Merkezi’nde verilen eğitimlere katılan çocukları Halfeti gezisiyle ödüllendirdi.

Halfeti turu öncesinde gençler Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile bir araya geldi. Başkan Beyazgül, gençlerin coşkulu karşılaması karşısında gençlerden pozitif enerji aldığını söyledi.

Gençlere yönelik çalışmaların sürekli olarak devam edeceğini ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Gençlik Merkezlerimizde gönüllü görev yapan gençlerimiz vakitlerini güzel değerlendiriyor. Gençlerimiz hep beraber hareket ediyorlar. Bunun sonucu olarak gelecek için fikrinizi, zihninizi, gönlünüze bir şeyler hazırlanıyor. İnşallah gelecekte buraları sizler yöneteceksiniz. Bu şehirleri sizlere emanet edeceğiz. Gençlerimiz güzel bir şekilde yetişirse bizim de gözümüz artık arkada kalmayacak. Gençlerimizin güzel vakit geçirmesini diliyorum. Gençlerimize yönelik etkinliklerimiz devam edecektir" şeklinde konuştu.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Musa 7 ay önce Şikayet Et
    1 ay önce Şanlıurfa'ya gittim. Uçaktan iner inmez telefonuma Urfaya hoşgeldiniz mesajı geldi. Havaşla şehir merkezine geldim. 63 Numarakı belediye otobüsü , Balıklı göle ve şehrin merkezi yerlerine bedava ring seferi yapıyor. Otobüs elektrikli. Belediye başkanımızı bir İstanbulda yaşayan vatandaş olarak hizmetlerinden dolayı tebrik ederim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!