2 gün önce Keban Baraj Gölü'nde kaybolan kişi bulundu

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde teknesiyle balık tutmaya gittiği baraj gölünde kaybolan kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Gölden çıkarılan Mehmet Ç'nin cesedi, Çemişgezek İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

2 gün önce Keban Baraj Gölü'nde kaybolan kişi bulundu
2 gün önce Keban Baraj Gölü'nde kaybolan kişi bulundu
GİRİŞ 03.09.2023 21:04 GÜNCELLEME 03.09.2023 21:04

İlçeye bağlı Uzungöl köyünde yaşayan ve 1 Eylül'de Keban Baraj Gölü'ne teknesiyle balık tutmaya giden Mehmet Ç'nin eve dönmemesi üzerine başlatılan arama çalışmaları devam etti.

AFAD VE JAK KATILDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinesinde başlatılan çalışmalara, Elazığ Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğine bağlı dalgıçlar, Jandarma Sualtı Arama ve Kurtarma (JAK) Timi, Diyarbakır AFAD Su Altı Kurtarma ekibi ile il ve ilçe jandarma komutanlığı ekipleri de katıldı.

Ekipler, bot ve tekne yardımıyla sürdürdükleri çalışmaların ikinci gününde, Mehmet Ç'nin cansız bedenini, teknesinin bulunduğu alanın yakınında tespit etti.

Gölden çıkarılan Mehmet Ç'nin cansız bedeni, Çemişgezek İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çemişgezek ilçesine bağlı Uzungöl köyünde yaşayan ve balık tutmak için 1 Eylül'de gece saatlerinde teknesiyle Keban Baraj Gölü'ne açılan Mehmet Ç'nin eve dönmediğini gören yakınları, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirmişti.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi