Kan donduran ayrıntı! Eşini ve kayınvalidesini öldürdü

Karabük'te bir kişi, boşanma aşamasında olduğu karısını ve kayınvalidesini tüfekle öldürdü. Şüphelinin 15 yıl önce ilk eşini de öldürdüğü, 7 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildiği öğrenildi.

GİRİŞ 05.09.2023 00:44 GÜNCELLEME 05.09.2023 09:29
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Karabük'te bir kişi, boşanma aşamasında olduğu karısını ve kayınvalidesini tüfekle öldürdü.

Yeni Mahalle Kandil Sokak üzerinde, H.K. (59) ile boşanma aşamasında olduğu eşi Özlem K. ve kayınvalidesi Nazife Çetinkök arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında H.K, yanında bulunan tüfekle eşine ve kayınvalidesine ateş açarak olay yerinden kaçtı.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Özlem K. ve annesinin öldüğünü belirledi.

KORUMA KARARI ALDIRMIŞ

Bu arada, H.K. hakkında, Özlem K. ile ailesine yaklaşmaması için "çağrı üzerine koruma kararı" alındığı belirtildi.

15 YIL ÖNCE İLK EŞİNİ DE ÖLDÜRMÜŞ

H.K.'nın yaklaşık 15 yıl önce de ilk eşini öldürmekten cezaevine girdiği öğrenildi. 7 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan katil zanlısının bir süre önce de KADES uygulaması üzerinden eşinin şikayetiyle ihbar edildiği ve şiddet uyguladığı gerekçesi ile 1 hafta cezaevinde kaldıktan sonra salındığı öğrenildi.

KAYNAK: AA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    kısasta hayat var, boşuna kimse bağırıp çağırmasın şeriat gelmedikçe bu işler düzelmez ceza sadece suçlular içindir masumlar namuslular korkmasın
    Cevapla
  • hasan hüseyin 7 ay önce Şikayet Et
    bunu 7 yıl hapiste tutupta salıverenlerde mesuldur
    Cevapla
  • fikri 7 ay önce Şikayet Et
    eski eşini öldürüyo 7 yıl ceza evinde yatıyo çok komik
    Cevapla
  • Adil 7 ay önce Şikayet Et
    Boşuna kısakta Hayat var demiyoruz. Bu katil ilk eşini öldürdüğünde öldürülseydi, şimdi o iki insan ölmeyecekti. Cezaevine girip afla çıkar. Bakalım sıradakiler kimler...
    Cevapla
  • osmanlı 7 ay önce Şikayet Et
    Siyasetçilerin insan olduğundan şüphe duyuyorum artık.Bu haberleri görüp hala adalet bakanı olarak maaş alacaksın için sızlamayacak,idam ve caydırıcı cezalar için adım bile atmayacaksın? ne içiyorsunuz söyleyinde millette içsin.Tuzunuz kuru sülaleniz devlet korumaları altında tabii.Böyle canileri 7 senede salın.çıkıp tekrar aynı şeyi yapacağına adımlar atsın 7 gün içeride tutun salın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?