Özlem, erkek arkadaşının evinde ölü bulundu

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde Özlem Yürük (25), erkek arkadaşı İsmail Arı'nın evinde ölü bulundu. Evde uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, gözaltına alınan Arı tutuklandı.

Özlem, erkek arkadaşının evinde ölü bulundu
Özlem, erkek arkadaşının evinde ölü bulundu
GİRİŞ 05.09.2023 15:49 GÜNCELLEME 05.09.2023 15:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Lüleburgaz'da yalnız yaşayan Özlem Yürük, önceki gece erkek arkadaşı İsmail Arı'nın evine gitti. Sabah saatlerinde Arı, Yürük'ün hareketsiz bir şekilde yattığını fark edince 112'yi aradı. İhbar üzerine eve sevk edilen polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Yürük'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin yaptığı incelemede evde uyuşturucu maddelere rastlandı. Yürük'ün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıpa gönderildi. Gözaltına alınan Yürük'ün erkek arkadaşı emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Yazık! hüsran! 7 ay önce Şikayet Et
    Yahu ne olacak bu gençliğin hali, ahirete uyuşmuş şekilde gidiyorlar,mezarda dehşeti görünce son pişmanlık fayda vermez,İman ve İslâm ne eşsiz ve büyük nimet! artık nesillere sıkı tebliğ lazım, yoksa şeytan ve şeytanlaşmış insanların elinde dünya ahiret zayi oluyorlar!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina