Konya'da cezaevinden izinli çıkan hükümlü dini nikahlı eşini öldürdü

Konyada cezaevinden izinli çıkan hükümlü, evde tartıştığı dini nikahlı eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Konya'da cezaevinden izinli çıkan hükümlü dini nikahlı eşini öldürdü
Konya'da cezaevinden izinli çıkan hükümlü dini nikahlı eşini öldürdü
GİRİŞ 15.09.2023 06:56 GÜNCELLEME 15.09.2023 06:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Konya'da 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan hükümlü bulunduğu açık cezaevinden izinli çıkan Neşet Ş, evinde tartıştığı dini nikanlı eşi Damla Dakım'ı bıçaklayarak öldürdü.

DHA'nın haberine göre; olay, saat 22.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Neşeli Sokak'ta meydana geldi. Açık cezaevinden izinli çıkan Neşet Ş, dini nikahla birlikte yaşadığı eşi Damla Dakım ile telefondaki mesaj nedeniyle tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Neşet Ş, mutfaktan aldığı bıçakla saldırdığı Damla Dakım'ı göğsünden, boynundan ve sırtından yaraladı. Damla Dakım kanlar içinde yere yığılırken, Neşet Ş. evden kaçtı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Vatan 7 ay önce Şikayet Et
    Eski köye yeni adet caniye izin ıslah olacağına canavar olmuş ha birde bunu kim saldıysa onuda alın içeri
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!