Emniyet şeridinde feci kaza: 2 şoför öldü!

Bursa'da TIR, arıza nedeniyle sürücüsünün emniyet şeridine park ettiği TIR’a, ardından da yolcu otobüsüne çarptı. Kazada TIR şoförleri ölürken, otobüsteki 4 yolcu ise hafif yaralandı.

GİRİŞ 19.09.2023 13:20 GÜNCELLEME 19.09.2023 14:34
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 07.00 sıralarında Bursa Çevre Yolu Karahıdır mevkisinde meydana geldi. Ankara yönünden Bursa yönüne giden Resul Çakır (29) idaresindeki 16 ARS 042 plakalı TIR, Neşri Atlay’ın (68) arıza nedeniyle emniyet şeridinde park ettiği 68 AAZ 726 plakalı TIR'a, ardından da savrulup aynı yöne giden S.S. yönetimindeki Kamil Koç firmasının 42 DLH 42 plakalı yolcu otobüsüne çarptı.



İhbarla bölgeye jandarma, bölge trafik, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. TIR’ını tamir etmek için inen Neşri Atlay’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer TIR'ın şoförü Resul Çakır da ilk müdahalesinin ardından, ambulansla kaldırıldığı Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Otobüsteki 4 yolcunun da hafif yaralandığı kaza nedeniyle çevre yolunda trafik, kontrollü olarak sağlandı. Araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

Neşri Atlay’ın cenazesinin memleketi Aksaray’da, 2 çocuk babası Resul Çakır’ın ise Bursa’nın Gemlik ilçesinde toprağa verileceği bildirildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • svs58 7 ay önce Şikayet Et
    Allah korkusu olmayan insandan hertürlü hata ve yanlış beklenir..İmanlı biri;ben bu surat ile kaza yaparsam diye her an düşünür,düşünmeli..sanki F1 yarışı,o nasıl hız ki,3 büyük araç zarar görüyor,kendi aracı parmparça..yazık,gerçekten ölene değil,kalan ailesine yazık..ölen öldü ve olacak oldu.o bir kaçınılmaz son...Rabbim rahmet eylesin..Denetim şart,şamşart
    Cevapla
  • çağrıbey 7 ay önce Şikayet Et
    öndeki aracın ani duruş yapacağını düşünüp takip mesafesi koyup durma mesafesini ayarlanması gerekiyor
    Cevapla
  • çağrıbey 7 ay önce Şikayet Et
    yolları uçak pisti zanneden şoförler var akadan öyle basıyorki 130 140 km ile arka tampona yapışıyor frene bassan duramaz içimizden gecer
    Cevapla
  • Bursalı 7 ay önce Şikayet Et
    o yol üç şerit artı emniyet şeridi en sağ şeriti zaten en ağır giden araçlar kullanıyor rahmetli kardeşim sen nasıl bir süratle gidiyordun orada ki kanyonun kupası 10 parçaya bölünmüş akordeon olmuş yazık olmuş öndeki arızalı tırın sürücüsüne kader var ama herşeyi kadere bağlamak hatalarımızı görmeyi engelliyor
    Cevapla
  • MACKALI 61 7 ay önce Şikayet Et
    Yazik cok yazik..Diger yandan asla asla asla Trfik kültürü ahlaki terbiyesi olan millet degiliz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak