Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit polisin ailesine başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, trafik kazasında şehit olan polis memuru Emirhan Şimşek'in ailesine başsağlığı mesajı gönderdi. Şimşek, dün şüpheliyle yaşanan kovalamaca sırasında kaza geçirerek şehit olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit polisin ailesine başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit polisin ailesine başsağlığı mesajı
GİRİŞ 05.10.2023 18:02 GÜNCELLEME 05.10.2023 18:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te şüpheli kişinin kovalanması sırasında gerçekleşen trafik kazasında şehit olan Şimşek'in ailesine mesaj göndererek başsağlığı dileklerini iletti.

ŞÜPHELİYİ KOVALARKEN KAZA GEÇİRMİŞTİ

Dün akşam saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motorize Yunus Timlerine bağlı motorize ekip ile şüpheli motosiklet arasında yaşanan kovalamaca sırasında tek taraflı trafik kazasında yaralanan polis memuru Emirhan Şimşek, kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Gaziantep'te 1 polis şehit olduGaziantep'te 1 polis şehit oldu

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Musa 6 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin Rabbim mekanını cennet eylesin
    Cevapla
  • tepki 6 ay önce Şikayet Et
    her zaman derim kacan kim olur ise vurma imkani var ise direk vurulacak kovala sonra yaralan zaten kanun yok ceza yok yakalasan ne olacak hic olmaz ise direk vurma yetkisi verin artik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi