Gaziantep'te 1 polis şehit oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep'te bir şüpheliyle kovalamaca sırasında yaşanan trafik kazası sonucu polis memuru Emirhan Şimşek'in şehit olduğunu duyurdu.

GİRİŞ 05.10.2023 10:09 GÜNCELLEME 05.10.2023 15:57
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Milletimizin başı sağ olsun. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Emirhan Şimsek; 04 Ekim 2023 günü şüpheli motosikleti kovalamaca sırasında tek taraflı kaza sonucu kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet; ailesine, kahraman Emniyet Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Makami ali olsun" dedi.

NAAŞI HATAY'A GÖNDERİLDİ

Polis memuru Emirhan Şimşek'in naaşı düzenlenen törenin ardından memleketi Hatay'a gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motorize Yunus Timlerine bağlı motorize ekip ile şüpheli motosiklet sürücüsü arasında dün akşam yaşanan kovalamaca sırasında meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Emirhan Şimşek için Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

Törende Şimşek'in öz geçmişi okundu, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar tarafından dua edildi.

Törene şehit polis memuru Şimşek'in eşi Hatice, kızı Öykü, babası Salih ve yakınları ile Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hacı Halil Osma, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, CHP İl Başkanı Reis Reisoğlu, diğer protokol üyeleri ve meslektaşları katıldı.

Şimşek'in naaşı törenin ardından memleketi Hatay'a gönderildi.

 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 24
  • Nazım Zengin 7 ay önce Şikayet Et
    Polis yakalasa savcı-hakim salıyor! Nasıl bir kumpasın içine soktunuz bu ülkenin insanlarını? Şehit olan polisin tırnağı olamayacak bir it yüzünden yok oluyor hayatlar! Ne ceza verebileceksiniz ne? Bu üçkağıt düzen için artık gereğinden fazlasını verdiğini düşünüyorum bu milletin!
    Cevapla
  • Kenan Koç 7 ay önce Şikayet Et
    polisin belindeki silah su tabancasımı süs diyemi. Bu merhamet olamaz ahmakça uygulama
    Cevapla
  • Erbaa lı 7 ay önce Şikayet Et
    Bir garip Türkiye bir garip adalat sitemi.Neden kovalasınki gavurlar anında vururyor.Bu ne suçlulara verilen selahiyet özgürlük.Mahvoldu adalet sistemi.
    Cevapla
  • İsmail 7 ay önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ailesini yakınlarının ve sevenlerinin başı sağolsun. Rabbim sabrı cemil ihsan etsin. Türk Milletinin başı sağolsun
    Cevapla
  • koçum 7 ay önce Şikayet Et
    ne kovalaması kardeşim devlet dur deyince durmayanı tarayın gitsin.
    Cevapla
  • Mehmet 7 ay önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum. Kaçıyorsa vuracak... sonra da baş sağlığı dileyin gidin bir de ailesine anlatın bunu. Şehit oldu demek size kolay??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eurovision yarışmasında İsrailli şarkıcı yuhalandı koşarak sahneden inmek zorunda kaldı
Türkiye’nin boykot kararı İsrail gündeminde: Bizi en zayıf noktasından vurdu