Hande Yener'e büyük şok! Vize alamadı

Hande Yener, Fenerbahçe USA Derneği’nin ABD'deki balosunda konser verecekti ancak vize alamadı. Yener'in yerine başka bir sanatçının konser vereceği açıklandı.

Hande Yener'e büyük şok! Vize alamadı
Hande Yener'e büyük şok! Vize alamadı
GİRİŞ 08.10.2023 16:23 GÜNCELLEME 08.10.2023 16:26
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

New York'ta 22 yıldır faaliyet gösteren ve ABD’deki Fenerbahçelileri bir araya getiren Fenerbahçe USA Derneği dün bir balo düzenledi.

Sabah’ın haberine göre, derneğin 2003'ten bu yana her yıl düzenlediği Geleneksel Fenerbahçeliler Balosu, bu yıl Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılına ithafen "Cumhuriyetimizin Işığında 100 Yıl Gururla" teması ile kutlandı.

Baloda sahneye çıkacak isim Hande Yener olarak duyuruldu. Ancak, bir gün kala Yener'in vize sorunundan dolayı gelemeyeceği, yerine Gülşen'in çıkacağı belirtildi. Bir diğer iddia ise Hande Yener'in vergi krizi yaşamasıydı. Turist vizesiyle daha önce ABD'ye girip iş yapan ve bunun vergisini ödemeyen sanatçılara bu nedenle vize verilmiyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • minik icardi 3 ay önce Şikayet Et
    Gülşen ve hande hayranıyım ama keşke çıksaydı yazık oldu Gülşen dinleyen hande'yi hande dinleyen Gülşen'i övecek diye bir gerçek var bennedinledim benim arkadaşım erdem hy ve diğerleri ile aram açık aktifim hadiseteam ve diger gruplara kapım açık
    Cevapla
  • minik icardi 3 ay önce Şikayet Et
    Daha önce 2009 senesinde bizim oraya hayrola albümü ile yozgat şehrine konsere gelecekti protesto edildi diye gelememişti şaşırdık en son 2007 yılında yine aynı şehirdeki konserine gittim kraliçenin
    Cevapla
  • Milli Hande 6 ay önce Şikayet Et
    Vergi mergi hikaye.. Hande yener reisimizin yaninda dik durdugu için vize vermediler. Gulsende tam manasiyle islama ve müslümanlara düşman. Bu sebeple Vatanının yanında olanları eleyip, devletimize, islama, müslümanlara düşman olanlar tercih ediliyor.
    Cevapla
  • tontişdemet 4 ay önce Şikayet Et
    Demet Akalın Hande Yener Hadise ve Gülşen pop müziğin kraliçeleri. Boşuna kıskanıyorsunuz. Minik icardi duyuruyor.
    Cevapla
  • Marasli 6 ay önce Şikayet Et
    Hande sende kal kendi cennet ülkende, zaten konser versende orada Türkce bilen yok, avaz avaz sarki söyleyecektin ama kimse anlamiyacakti. Salla gitsin Amerika mamerika felan. kal kendi ülkende. Zaten gidenlerin hepsi Türkiyeyi kötüledi, gereksiz bence gitmen.
    Cevapla
  • 32-25 6 ay önce Şikayet Et
    hande yenere söyleyin fetöcüyüm desin hemen vizesini alır.
    Cevapla
  • sopa 3 ay önce Şikayet Et
    handeye kurban olasın minik icardi ben
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
Yıldızların altında tarihi yolculuk