Sultangazi'de Gürcistanlı kadın evinde ölü buldu

Sultangazi'de Gürcistan uyruklu Sakhıb N.(53), evinde ölü bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, Sakhıb N.'nin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemenin ardından belli olacak.

Sultangazi'de Gürcistanlı kadın evinde ölü buldu
Sultangazi'de Gürcistanlı kadın evinde ölü buldu
GİRİŞ 09.10.2023 11:05 GÜNCELLEME 09.10.2023 11:05

Olay, Cumartesi günü sabah saatlerinde Malkoçoğlu Mahallesi'ndeki 5 katlı binanın giriş katındaki dairede meydana geldi. Gürcistan uyruklu Sakhıb N.(53), taşınmak üzere olduğu evinde yatakta hareketsiz yatarken bulundu. Eşinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrollerde Sakhıb N.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemede ateşli silah ve kesici alet izine rastlanmayan kadının cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Sakhıb N.'nin olay yerine gelen bir yakını ise konuşmayı reddetti.(

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...