Sinop'ta feci kaza: 4 kişi öldü, 1 yaralı!

Sinop’un Boyabat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

GİRİŞ 09.10.2023 13:44 GÜNCELLEME 09.10.2023 15:10
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Sinop-Boyabat yolu Üzümlü mevkisi Dranaz Tüneli yakınında sabah 09.00 sıralarında meydana gelen kazada, plakası öğrenilemeyen otomobil tıra çarptı.

Seyir halinde bulunan tıra arkadan çarpan otomobilin içinde sıkışan 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza yerine intikal eden sağlık ekipleri ağır yaralıyı Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Üzgün 6 ay önce Şikayet Et
    Yorumları okuyorum, hangi acıya üzülelim yazmış birisi.. Burada vefat edenlerden bir tanesi dünya tatlısı bir insandı şengül ablam… acımız yeterince büyük.. bu arabada 3 ailenin hayatı gitti… yok filistine mi üzülelim buraya mı üzülelim, yok nasıl araç kullanmakmış.. Ahkam kesmeyin arkadaşlar fatiha okuyun yeter… Evt tır ve kamyonların trafikte katil gibi dolaşmadevlet dur demeli
    Cevapla
  • Nagihan 6 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin Şengül ablacığım haberini şimdi aldım yandı yüreğim yandı
    Cevapla
  • BİROL 6 ay önce Şikayet Et
    Masum insanları korumak için cezalar arttırılmalı..Yollar terörist dolu.
    Cevapla
  • SELAMET 6 ay önce Şikayet Et
    KAMYON VE TIRLARIN ARKA KISIMLARINA MUTLAKA DEMİR KORKULUK TAKILMALI...ARAÇ DİREK KAMYONUN ALTINA GİRİYOR SONUÇ VAHİM...ALLAH kimseye göstermesin....
    Cevapla
  • Caski 6 ay önce Şikayet Et
    Wallaha gına geldi hergün ölümlü trafik kazalarını okumaktan. Anlayamıyorum bu kadar kaza bu kadar acı dram, nereye kadar ? Allah rahmet eylesin, kalanlara sabırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...