Kızıltepe'deki skandal nişan törenine gözaltı kararı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde "küçük yaşta nişan töreni" yapılan iki çocuğun anne ve babası gözaltına alındı.

GİRİŞ 17.10.2023 11:34 GÜNCELLEME 17.10.2023 11:34
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca, Kızıltepe ilçesinde yaşanan ve bazı basın yayın organları ile sosyal medya hesaplarında yer alan "küçük yaşta nişanlandırma" konulu haberler ve paylaşımlarla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında çocukların anne ve babaları polis ekiplerince gözaltına alındı.

​​​​​​​Şüpheli 4 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

ÇOCUKLAR KORUMA ALTINA ALINMIŞTI

Valilikten dün yapılan açıklamada, Kızıltepe'de yaşanan ve bazı basın yayın organları ile sosyal medya hesaplarında yer alan "küçük yaşta nişanlandırma" konulu haberler ve paylaşımlarla ilgili olarak, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğüne ivedilikle konunun araştırılması talimatı verildiği bildirilmişti.

Söz konusu çocuklara yönelik geçici tedbir kararı alındığı, çocukların koruma altına alındığı, konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığı kaydedilmişti.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 51
  • Sapıklar 6 ay önce Şikayet Et
    Göz altına mı alınmışlar tek kişilik hücreye atın sapıkları
    Cevapla
  • firtina 6 ay önce Şikayet Et
    bir sey cikmaz bir kac gun gecen yeni konu gelir gundemi mecgul edecek o zaman birakirlar ifade zaten net belli hp aldin deli raprum var yada video ceker ile saka yaptik denir zaten mahkeme øna gøre birairlar bu sapiklari direk idam etmez ise nesli bitmez
    Cevapla
  • KürTürk 6 ay önce Şikayet Et
    Siz önce sağda solda sevgili olup evlilik hayatı yaşayan, hamile kalan çocuklara çözüm bulun. Bu olay milyonda bir ama sevgili olup gayr ı meşru çocuk yapan binlerce...
    Cevapla
  • Veli 6 ay önce Şikayet Et
    Bu yaştaki çocukların evcilik oyunu gelinlik giydirme oyunları dansöz kendini büyük yaş gibi görmesi giyinme si bile uygun görmüyorum güzel bir şekilde eğitilmesi ve terbiye öğretilmesi gerekiyor nişan nikah evlilik uygun değildir dinde de öyle bir şey yok bunlar haşa peygamber mi merhametli şefkatli olsun lar
    Cevapla
  • meraci83 6 ay önce Şikayet Et
    Bu insanlarda hiç utanma diye bir erdem kalmamış arkadaş ya. Töre her şeyin önüne geçmiş asla taviz kabul etmiyor. Allah böylelerini islah etsin demeye bile dilim varmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!