Meteoroolji'den İstanbul'a sarı kodlu uyarı

İstanbul Valiliği, yarın sabah saatlerinden itibaren Batı Karadeniz’de fırtına beklendiğini duyurarak İstanbul için sarı kod (az tehlikeli) uyarısında bulundu.

GİRİŞ 17.10.2023 14:54 GÜNCELLEME 17.10.2023 16:35

İstanbul Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün fırtına açıklamasını paylaşarak İstanbul için sarı kod (az tehlikeli) uyarısında bulundu.

Yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Batı Karadeniz'in doğusunda rüzgarın Çarşamba sabah saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, aynı gün akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.”

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı