İstanbul'da mesai çıkışı trafik çilesi

İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu oluştu. Avrupa Yakası'nda, D-100 kara yolunda araçlar güçlükle seyretti. Anadolu Yakası'ndan Avrupa'ya geçişte Altunizade'de başlayan trafik yoğunluğu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne kadar sürdü.

GİRİŞ 19.10.2023 19:44 GÜNCELLEME 19.10.2023 19:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Haftanın 4. iş günü Yeditepe'nin her iki yakasında trafik durma noktasına kadar geldi. Kentte akşam saatlerinde D-100 kara yolu ve TEM otoyolunun bazı noktalarında, ana arter ve caddelerde trafik yoğunluğu yaşandı.

Avrupa Yakası'nda, D-100 kara yolu Okmeydanı, Çağlayan, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu mevkilerinde yoğunluk oluşurken Topkapı'dan Beylikdüzü'ne kadar trafik yavaş seyretti.

TEM otoyolunda Hasdal ile Maslak arası yoğunluk nedeniyle araçlar güçlükle ilerledi.

Anadolu Yakası'nda da D-100 kara yolunda Kadıköy'den başlayan trafik, her iki yönde Kartal'a kadar uzandı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve bağlantı yollarının Avrupa Yakası istikametinde yoğun trafik dikkati çekti.

Şile otoyolunda Altunizade ile Ümraniye arasında, Üsküdar istikametinde araç yoğunluğu görüldü.

Anadolu Yakası'ndan Avrupa'ya geçişte Altunizade'de başlayan yoğunluk 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne kadar sürerken TEM otoyolunda Ümraniye ile Sultanbeyli arasında da trafik yoğunluğu oluştu.

Kent genelinde bazı metrobüs, İETT ve tramvay aktarma istasyonlarında da bekleyen yolcular nedeniyle yoğunluk meydana geldi.

İBB Cep Trafik uygulamasına göre kent genelinde akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 72'ye çıktı. Anadolu Yakası'nda ise yoğunluğun yüzde 80'leri bulduğu tespit edildi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    kaçan kurtulur. Net !
    Cevapla
  • Kenan Koç 6 ay önce Şikayet Et
    istanbul bitmiş bitmiş
    Cevapla
  • Takipçi 6 ay önce Şikayet Et
    Trafik polisi yok ülkede. Yoooooooookkk. Trafiği düzene sokmakla görevli bu polisler bizim ülkede Ceza Polisi olarak görev yapıyor. Tek işleri belli noktalarda bir kaç gün ceza kesmek. Yollar Allah'a emanet. Kazançları helal mi bir düşünsünler
    Cevapla
  • Vitraq 6 ay önce Şikayet Et
    Avrupa da sıfır trafik kaza kimse kimseye degmiyor ,yani manzara degil yol onemli ulasim onemli,evet TR de 5_6 dersle ehliyeti veren baskatildir enaz bir ay trafikte surmeli ,eger yapamiyosa ehliyeti verilmeycek,parasimi yok ?oldugu zaman Kurs alcak ,avrupada UC yil bes yil ehliyeti alamayan var,Kimi birayda aliyor,kusursuz olmak sartiyla,evet trde bes dersle ehliyet Alan tabutu yanind
    Cevapla
  • ist34 6 ay önce Şikayet Et
    kesinlikle katılmıyorum. arabayı kullanmayı bilmeyen sürücü sorunu vardır. önü açıkken sol şeridi orta şeridi hapsedenden tut , emniyet şeridinii ihlal edip senin şeridine girene kadar..bunlar trafiğe en etken sorunlar. sen 35 şeritte yapsan boş ..saygı yok saygı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak