Miras tartışmasında yeğeni ile eşi tarafından vahşice öldürüldü

Hatay'ın Hassa ilçesinde ailesinin 4 gün önce kayıp başvurusunda bulunduğu 68 yaşındaki Nahide Şimşek'in cesedi, çuvalın içerisinde akarsu yatağına atılmış halde bulundu.

Miras tartışmasında yeğeni ile eşi tarafından vahşice öldürüldü
Miras tartışmasında yeğeni ile eşi tarafından vahşice öldürüldü
GİRİŞ 19.10.2023 23:16 GÜNCELLEME 19.10.2023 23:16
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

İlçedeki 15 Kasım Mahallesi'nde bir çadırda yaşayan Nahide Şimşek'ten haber alamayan yakınları 15 Ekim günü polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Hassa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında harekete geçen polis ekipleri, Şimşek'in yeğeninin kocası H.Ü. ile yeğeni N.Ü.'yü olayla bağlantısı olma ihtimali nedeniyle gözaltına aldı.

Sorguya alınan çift, Şimşek'i öldürdüklerini itiraf etti. H.Ü., ifadesinde, yaşadıkları çadırın önünde miras tartışması yüzünden kavga ettikleri Şimşek'i, başına briket parçasıyla vurarak öldürdüğünü, cesedini ise çuvala sarıp el arabasıyla taşıdıkları Yalak mevkisindeki akarsu yatağına attığını söyledi. Çiftin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    hepimiz işgal altındayız okullarımızda din eğitimi olmasa halimiz daha kötü olacak eğer ülke bizim olsaydı din kardeşlerimize yardım edecektik rahmetlik Muhsin yazicoglu ne dedi bizim tarla çoktan sürülmüş dedi
    Cevapla
  • yurdum 6 ay önce Şikayet Et
    Misafir, şu an Dünya'da İslam devleti yok. O yüzden adalet beklemek beyhude.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    öldüren insan suçlu değil kanun suçlu şeriat olsa olmazmış ne kadar yanlış düşünce sanki şeriatla yönetilen ülkeler güllük gülistanlık oldu herzamn insan olduğu yerde herşey olabilir bunu kanunlara bağlamayın
    Cevapla
  • Tarafsız 6 ay önce Şikayet Et
    Gerçek islam hukukunu bilmeden mevcut ülkeler ile kıyaslama şekli yanlış. Yüce rabbimiz ülkemizde yaşayan ehli imana feraset, basiret versin milletimizi içinde bulunduğu gafletten kurtarsın memleketimizi şeriat ile şereflendirsin içinde bulunduğumuz vahim durumdan çıkarak ecdadımız gibi islam alemine sancaktarlık yapsın inşallah.
    Cevapla
  • s.manas 6 ay önce Şikayet Et
    Misafir şeriat demek Kuran ve sünet demek yani islamın özü demek. Şuan dünyada şeriat ile yönetilen bir ülke yok.Arabistan vahhabi,, İran ise Şii, yani islam şeriatı değil.
    Cevapla
  • Bozkurt 6 ay önce Şikayet Et
    şeriat la yönetilen ülkemi var kuran ı bilsen bunları yazmazsın dünya da İslam şeriatı ile yönetilen bir tane bile ülke yok.
    Cevapla
  • Mustafa 6 ay önce Şikayet Et
    Ulan yeni depremden çıktınız, hiç mi ders almadınız (sadece bu kişiler için söylüyorum)
    Cevapla
  • Basiret 6 ay önce Şikayet Et
    Allah'ın taksimine razı olmayıp isviçre yasasına ram olan Müslümanlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...