Yıldırım ağaca isabet edince korkudan bayıldı

Sivas'ta sağanak yağış esnasında kavak ağacına yıldırım düştü. Bu sırada ağacın yanından geçen Münevver Kaya (57) yaşadığı korku nedeniyle baygınlık geçirince hastaneye kaldırıldı. Kaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yıldırım ağaca isabet edince korkudan bayıldı
Yıldırım ağaca isabet edince korkudan bayıldı
GİRİŞ 23.10.2023 20:42 GÜNCELLEME 23.10.2023 20:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, saat 17.00 sıralarında Fatih Mahallesi 58'nci sokakta yaşandı. Kentte başlayan sağanak yağış ile birlikte sokakta bulunan kavak ağacına yıldırım düştü.

Yıldırımın düştüğü sırada ağacın yakınında bulunan Münevver Kaya şiddetli ses nedeniyle korku ve paniğe kapılarak baygınlık geçirdi.

Kaya'nın yerde baygın bir şekilde yattığını görenler durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Kaya, ambulansla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Kaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"HERKES EVLERİNE KAÇMAYA BAŞLADI"

Yıldırımın düştüğü anı sokakta bisiklet sürerken gören Emircan Uma, "Sokakta tam inşaatın oraya giderken yıldırım düştü. Yıldırım ağaca geldi ve ağaca zarar verdi. Buradaydım. Çok korktum. Herkes evlerine kaçmaya başladı. Biz buraya geldik daha sonra teyze bayılmıştı. Herkes buraya toplandı ambulansı aradılar. Polis geldi. Ambulans teyzeyi aldı götürdü" dedi.

"DÖNDÜM Kİ KADIN YERDE YATIYOR"

Fırında ekmek yaparken yıldırımın düştüğünü gören Yeter Kırlangıç, "Bembeyaz ışığın içinde kaldım, doğruldum arkamı döndüm birdenbire can havliyle. Döndüm ki kadın yerde yatıyor. Çok büyük bir patlama sesi duydum" diye konuştu.

 

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Yakamoz 6 ay önce Şikayet Et
    bayılmamak elde mi?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!