İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yaşanıyor

İstanbul'da, haftanın ilk iş günü mesai bitiminin ardından birçok noktada trafik yoğunluğu meydana geldi. Anadolu Yakası'nda, TEM otoyolunda Sancaktepe-Ataşehir ile Şile otoyolunda Altunizade ve Ümraniye arasında araçlar güçlükle ilerliyor.

GİRİŞ 30.10.2023 19:40 GÜNCELLEME 30.10.2023 20:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yeditepe'nin Anadolu Yakası'nda D-100 kara yolunda Kartal ile Kadıköy arasında her iki yönde de araç yoğunluğu görülüyor.

TEM otoyolunda Sancaktepe-Ataşehir ile Şile otoyolunda Altunizade ile Ümraniye arasında araçlar güçlükle ilerliyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Anadolu'dan Avrupa Yakası'na geçişlerde trafik yoğunluğu Ünalan'dan başlıyor.

Diğer istikamette Çağlayan'dan başlayan trafik yoğunluğu, köprüde normale dönerken Ataşehir'de artıyor.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Avrupa Yakası'na geçişlerde trafik yoğunluğu Ümraniye ayrımından başlıyor. Maslak ile Hasdal arasında araçların durma noktasına geldiği gözleniyor.

Öte yandan bazı ana arterler ve sahil yolları ile TEM bağlantı yollarında da yoğunluk görülüyor.

METROBÜS ÇALIŞMASI YOĞUNLUĞA NEDEN OLDU

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) metrobüs yolunda sürdürülen beton döküm çalışması nedeniyle Çağlayan-Haliç yönü sol şeridi trafik akışına kapatılırken güzergah üzerinde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

D-100 kara yolunda Çobançeşme mevkisinde araçlar Avcılar yönüne güçlükle ilerliyor.

TEM otoyolunda İSTOÇ mevkisinden Avcılar istikametinde, Ambarlı, Saadetdere ve Haramidere'de yoğunluk oluşurken Bahçeşehir TEM bağlantı yolunda araçlar güçlükle seyrediyor.

Avrupa Yakası'nın sahil kesimi ile maç oynanacak Beşiktaş Park Stadı çevresinde ve bağlantı yollarında trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Basın Ekspres Caddesi'nde ise her iki yönde trafik ağır ilerliyor.

TRAFİK YOĞUNLUĞU AKŞAM SAATLERİ YÜZDE 72'YE ÇIKTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cep Trafik uygulamasına göre, kent genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 72 ölçüldü.

Kent genelinde bazı metrobüs, İETT ve tramvay aktarma istasyonlarında da yolcu yoğunluğu yaşanıyor.

Aktarma noktalarında toplu taşıma araçlarından inen ve turnike bölgesinden metrobüse, metroya veya otobüs duraklarına ulaşmaya çalışan yolcular, kalabalıkta ilerlemeye çalışıyor.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • 61KENARABENİ 5 ay önce Şikayet Et
    İmamoğlu secildiğinden beri istanbuldan ayrılmış biri olarak kalanlara cok byk gecmişler olsun diyorum.Arasıra hafta sonları gelince hergecen sefer dahada beter olduğunu cok daha iyi gözlemleyebiliyorum.
    Cevapla
  • ist34 5 ay önce Şikayet Et
    beton yol nedir ya. biri de dur demiyor ... arnavutköyde keyfi yapaılan beton yol asfalt yama yapıldı..betonlar blok blok kırıldı kalktı. sürücüler kendim de dahil şanslıydım ki son anda gördüm ..
    Cevapla
  • Hans 5 ay önce Şikayet Et
    Beter olun...
    Cevapla
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    3 ay okullar kapalı iken o metrobüs yolunda çalışma yapılmadı okullar açıldı çalışma başladı bunu gevur yapmaz İBB yaziklar olsun ekoya oy verenler şişede yazıklar olsun bu vatana ihanet ile aynıdır insanları bir görseniz E5 zaten 3 şerit 1 i iptal inanın insan cildiracak 20 km RE 3 saat sürer mi hakkım haram olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!