Taksim'de 10 yaşındaki hırsız suçüstü yakalandı

Taksim'de 10 yaşındaki kız çocuğu, Rus turistlerin çantasını çaldı. Olayı gören polis ekipleri anında müdahale ederek küçük kızı suçüstü yakaladı.

Taksim'de 10 yaşındaki hırsız suçüstü yakalandı
Taksim'de 10 yaşındaki hırsız suçüstü yakalandı
GİRİŞ 05.11.2023 10:18 GÜNCELLEME 05.11.2023 10:18

Olay, saat 18.00 sıralarında Taksim Meydanı'nda gerçekleşti. 10 yaşındaki kız çocuğu, Rus turistlerin çantasını çaldı. Turistler çantanın çalındığını fark etmezken, olay yerinde bulunan B Bölge Güven Timleri Amirliği ekipleri durumu fark ederek küçük kızı suçüstü yakaladı.

Öte yandan Rus turistler, sivil polislerin elinde çantayı fark edince polisleri hırsız zannetti. Rus turist ile polisler arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından durum anlaşılınca turistler, polis ekiplerinden çantayı aldı.

Hırsız çocuk, muhabirin, "Neden turistin çantasını aldın" sorusu üzerine "Dayı sen sor diye aldım" şeklinde cevap verdi. Yakalanan çocuk ve çantası çalınan turist aile işlemler için Güven Timleri Şube Müdürlüğüne götürüldü. Küçük kızın çok sayıda suç dosyasının olduğu ve işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!