Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Başkan Şahin’i ziyaret etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Başkan Şahin’i ziyaret etti
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Başkan Şahin’i ziyaret etti
GİRİŞ 09.11.2023 10:02 GÜNCELLEME 09.11.2023 10:15

Bir dizi temaslar için Gaziantep’e gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Şeref defterini imzalayan Bakan Göktaş, daha sonra Başkan Fatma Şahin ile görüştü.

Görüşmede Başkan Fatma Şahin, hamilelik dönemlerinin başlangıcından doğuma kadar 45 günde bir 12 litre süt desteğinin verildiği “Anneye Süt Bebeğe Can” projesinin detayları hakkında Bakan Göktaş’a bilgi verdi.

Öte yandan Başkan Şahin, Tomurcuk projesi, mahalle kreşleri ve medikal malzeme ihtiyacı başta olmak üzere engelli bireylerin günlük yaşamında büyük öneme sahip araçların tamiratının yapıldığı Ortez-Protez Yapım ve Uygulama Merkezi’ne ilişkin sunum yaptı.

Görüşmenin sonunda Başkan Fatma Şahin, Bakan Göktaş’a kutnu kumaşı ve kurutmalık hediye etti.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!