FETÖ'nün kamu mahrem yapılanması derinleşiyor: 19 gözaltı kararı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kamu mahrem yapılanmasına yönelik soruşturmada 19 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

FETÖ'nün kamu mahrem yapılanması derinleşiyor: 19 gözaltı kararı
FETÖ'nün kamu mahrem yapılanması derinleşiyor: 19 gözaltı kararı
GİRİŞ 13.11.2023 09:34 GÜNCELLEME 13.11.2023 09:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, Terör Suçları Soruşturma Bürosunca haklarında tanık beyanı, ankesör/ardışık/periyodik arama ve örgütle iltisaklı iş yerlerinde SGK kaydı gibi deliller bulunan örgütün kamu mahrem yapılanması içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edilen 19 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekiplerinin şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyonları devam ediyor.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • AlpEren 1 yıl önce Şikayet Et
    Güneydeki sevdikleri ülkeye gönderin bunları da, Kassam Tugayları gerekeni yapsın bunlara. Akıllanmayacak bu sümsükler.
    Cevapla
  • ekrem 1 yıl önce Şikayet Et
    maşallah bereketli olsun ceza evinde bol bol rüya görürler kumar masasını üzmeye devam
    Cevapla
  • bayram 1 yıl önce Şikayet Et
    şunlara bak nasıl da sızmışlar devletin içine temizlemekle bitmiyor soysuzlar
    Cevapla
  • Defa 1 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun Devlete
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'de İmamoğlu çatlağı! Parti ikiye bölündü! Kılıçdaroğlu olsaydı...
Fesih tamam sıra silahta - Gazete manşetleri