Mersin'de firari FETÖ hükümlüsü yakalandı

Mersin'de FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

GİRİŞ 19.11.2023 11:10 GÜNCELLEME 19.11.2023 12:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mersin İl Jandarma Komutanlığının açıklamasına göre, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan hükümlünün Tarsus ilçesinde olduğu tespit edildi.

Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesindeki operasyonda yakalanan hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.​​​​​

KAYNAK: AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu hainin ismi yokmu yazılmamış
    Cevapla
  • bayram 1 yıl önce Şikayet Et
    it sürüsü gibi yakalamakla bitmiyor
    Cevapla
  • Urfa 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam idam idam şart
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyada bir ilk yaşandı! Pakistan-Hindistan savaşı incelemeye alınıyor
Siyonist plan: Türkiye’ye saldırı, Pakistan’a abluka!