Bitlis'in yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 30 santimetre oldu

Bitlis'te kar yağışı, aralıklarla etkili oluyor. Kar kalınlığı kent merkezinde 10, yüksek kesimlerde 30 santimetreye ulaştı.

Bitlis'in yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 30 santimetre oldu
Bitlis'in yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 30 santimetre oldu
GİRİŞ 21.11.2023 09:30 GÜNCELLEME 21.11.2023 09:30

Kentte aralıklarla etkili olan yağmur, dün akşam yerini kar yağışına bıraktı. Kent merkezi beyaza bürünürken, kar kalınlığı kent merkezinde 10, yüksek kesimlerde ise 30 santimetreye ulaştı.

Belediye ekipleri, trafikte aksamaların yaşanmaması için sürekli kar temizleme çalışması yapıyor. Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının gün içinde bölgeyi terk edeceğini ancak soğuk havanın etkisini sürdüreceğini söyledi. Yetkililer ayrıca don ve buzlanma uyarısı yaparak, sürücülerin dikkatli olmalarını istedi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk