Bakan Yerlikaya operasyonu duyurdu: çok sayıda gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: İstanbul ve Bursa’da “Sokak Satıcısı” olarak tabir edilen uyuşturucu ve uyarıcı madde satıcılarına yönelik yapılan "NARKOGÜÇ-37 Operasyonunda" 156 şüpheli şahıs yakalandı

GİRİŞ 23.11.2023 08:21 GÜNCELLEME 23.11.2023 09:03
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nün Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Avcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Bayrampaşa, Beyoğlu, Esenyurt, Eyüpsultan, Güngören, Kağıthane, Küçükçekmece, Üsküdar, Ümraniye ve Şişli ilçelerinde 96 adrese toplam da 624 personelin katılımıyla yaptığı eş zamanlı operasyonlarda 92 şüpheli yakalandı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün de Bursa il merkezinde, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti yaptığı değerlendirilen zehir tacirlerinin yakalanmasına yönelik yapılan operasyonlarda 64 şüpheli gözaltına alındı. 

İki ilde yapılan operasyonlarda toplam 156 şüpheli yakalanırken, Bursa'daki operasyonda daha önce işlenen narkotiç suçlar nedeniyle hakkında 8 yıla kadar kesinleşmiş hapis cezası olan 58 şüpheli de yakalandı.

Bursa ve İstanbul'daki operasyonlarda;

116.500 adet uyuşturucu hap, 42 kg uyuşturucu Bonzai (istanbul), 2 kilo 750 gram Bonzai (Bursa), muhtelif miktarda skunk, 10 kilo 202 gram metamfetamin, muhtelif miktarda esrar, muhtelif miktarda eroin, muhtelif miktarda kokain, 7 adet tabanca, 1 adet otomatik tabanca 3 adet tüfek ve çok miktarda döviz ile TL ele geçirildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • zeynel 5 ay önce Şikayet Et
    özellikle ve özellikle şimdiki içişileri bakanından Allah razı olsun...
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Torbacıları değil baronları ağababalarını alın, kökünden temizleyin.
    Cevapla
  • Hicazikonyalı 5 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun Sayın bakanım...yüreğimiz ferahliyor..Rabb'im o batağa düşen evlatlarımızı kurtarsın.....
    Cevapla
  • efe 5 ay önce Şikayet Et
    Hay MaşaAllah
    Cevapla
  • mka 5 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun bakanımdan, Rabbim onu bizi başımızdan eksik etmesin, bu zehir tacirleri de güzelim ülkemi mahvettiğini kimse görmedi. Seni seviyorum Sayın içişleri Bakanım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor