İstanbul'da iki katlı bir bina çöktü

İstanbul'un Fatih ilçesinde 2 katlı metruk binanın bir kısmı çöktü. Binanın çöken duvarı park halindeki otomobilin üzerine düştü.

GİRİŞ 26.11.2023 10:08 GÜNCELLEME 26.11.2023 10:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Fatih ilçesinde 2 katlı metruk binanın bir kısmı çöktü. Binanın çöken duvarı park halindeki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olay itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin çalışması sürüyor.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • ibrahim 5 ay önce Şikayet Et
    Fatih yedikule istasyona yakın. bayağıdır tehlikeli olarak etrafı çevriliydi. yer yer çatlaklar mevcuttu
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    bu metruk binaları tarihi eser saftatası altında yıkmıyorlar, sonuç bu...
    Cevapla
  • Barış, 5 ay önce Şikayet Et
    Bilhassa Balat Unkapanı arası ,sit alanı diyerek öylece kaderine terkedildi dokunsan yıkılacak yerler var ,buraların dönüşümü mecburidir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?