Trafik ışıklarında feci kaza: 3’ü ağır 6 yaralı

Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde D-100 karayolunda trafik ışıklarında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3’ü ağır 6 kişi yaralandı.

GİRİŞ 01.12.2023 21:44 GÜNCELLEME 02.12.2023 10:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kaza, Yeniçağa ilçesi girişinde bulunan ışıklı kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, trafik ışıklarında bekleyen Recep A. yönetimindeki 10 F 2757 plakalı otomobile, İstanbul istikametinde seyreden Yasin Emre Y. idaresindeki 34 AG 0756 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobiller yolda savruldu.



Kazada Ömer E., Mehmet K., Esaf K., Yasin Emre Y., Recep A. ve Zekai Berat C. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ömer E., Mehmet K. ve Esaf K.'nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Öte yandan, Ömer E., Mehmet K. ve Esaf K. ve Recep A.'nın uzman çavuş oldukları öğrenildi.



Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • alp 5 ay önce Şikayet Et
    sarı sayfadan araba alırken bu foto gelsin aklınıza
    Cevapla
  • Asil TÜRK 5 ay önce Şikayet Et
    Şehirlerarası yollarda 100 metrede bir kavşaklar var. Kavşak daha az olmalı.. Her kavşak her ışık hem zaman hem yakıt kaybı hem de kaza riski artıyor.
    Cevapla
  • hızır 5 ay önce Şikayet Et
    Şehirlerarası yollarda ışıklar süre gösterir cinsten olmalı aniden ışıklar değişiyor yol yorgunu olan sürücüler ışıkları ayarlamakta zorlanıyor. Akıllı ışık sistemi getirilmeli. Reis bu konuda talimat vermeyince yaprak kımıldamıyor. bazı konularda geri kaldık
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Trafikte mangada dolu
    Cevapla
  • isim 5 ay önce Şikayet Et
    asiri sürat türkiye de her yerde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...