Göç İdaresi Başkanlığı düzensiz göçmenlerin serbest bırakıldığı iddiasına açıklık getirdi

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığınca, "düzensiz göçmenlerin serbest bırakıldığı" iddiasının halkı yanıltmaya yönelik olduğu, eski tarihli ve farklı konulardaki görüntülerin yeniden dolaşıma sokulduğunun tespit edildiği belirtildi

Göç İdaresi Başkanlığı düzensiz göçmenlerin serbest bırakıldığı iddiasına açıklık getirdi
Göç İdaresi Başkanlığı düzensiz göçmenlerin serbest bırakıldığı iddiasına açıklık getirdi
GİRİŞ 03.12.2023 19:52 GÜNCELLEME 03.12.2023 20:13
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Göç İdaresi Başkanlığı tarafından, bazı sosyal medya hesapları üzerinden, Kayseri’de dün düzensiz göçmenlerin serbest bırakıldığı algısı yaratıldığı belirtildi.

"DÜZENSİZ GÖÇLE MÜCADELEMİZİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ"

Eski tarihli farklı konudaki görüntülerin yeniden dolaşıma sokulduğunun tespit edildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Bahse konu görüntüler art niyetli bir şekilde yeniymiş gibi servis edilerek, halkı yanıltmayı ve büyük bir kararlılıkla sürdürdüğümüz düzensiz göçle mücadeleyi karalamayı amaçlamaktadır. Söz konusu sosyal medya hesapları, halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yaymaktadır.

Görüntüler ilk olarak 11.12. 2022 tarihinde paylaşılmış ve Göç İdaresi Başkanlığınca 12.12.2022 tarihinde konuyla ilgili resmi açıklama yapılmıştır. Göç İdaresi Başkanlığı olarak düzensiz göçle mücadelemizi gece gündüz demeden aralıksız sürdürmeye kararlıyız."

 

 

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 26
  • Sedef 4 ay önce Şikayet Et
    Ülke mi burası Allah aşkına ? Ülke dediğin sınırlarına sahip çıkar! Burası Türklerin işgal edilmiş topraklarıdır! Anlayın artık şunu.
    Cevapla
  • Selim 4 ay önce Şikayet Et
    Kendini müslüman zanneden muhafazakar kılıklı ırkçı kafatasçı münafık kafirler. Yüzünüz varsa utanın bakın kafir haksızda olsa kafire nasıl sahip çıkıyor, siz bırakın müslümana sahip çıkmayı birde aleyhinde fitne çıkararak kafirin yanında oluyorsunuz. Bilin ki yaptığınız Allah'a savaş açmaktır. Islah olmayacaksanız Allah'ın laneti dünyada ve ahirette üzerinize olsun cehennem kütükleri.
    Cevapla
  • harun 4 ay önce Şikayet Et
    Afganlar çobanlık yapıyor suriyeliler amelelik yapıyor. Bunlar olmazsa işçi yok bulunamıyor.
    Cevapla
  • Selim 4 ay önce Şikayet Et
    Eğer 3-5 ırkçı kafatasçı kafir memnun olsun diye mazlumlara zulmederseniz Allah bunun hesabını çok acı bir şekilde sorar. O kendisinden başkasını beğenmeyen korkak kafatasçılar; çok erkekseniz israile abd ye kafa tutunda görelim sizi. Ezikler.
    Cevapla
  • el mişriti 4 ay önce Şikayet Et
    bırakın kim nerede yaşmak istiyorsa gidip yaşasın bu bir insanlık hakkıdır bırakın da Avrupa'da insanlıktan nasiplensn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yapay et gerçeği ortaya çıktı
1 Mayıs gösterileri adı altında yasa dışı sol örgütler polise saldırdı