Kızının düğününden dönerken feci kazada hayatını kaybetti

Aksaray'da sürücüsün kontrolünden çıkan otomobil, şarampole yuvarlanıp, takla attı. Kazada kızının düğünden dönen araçtaki Sayinur Deniz yaşamını yitirdi. Deniz'in yanında bulunan diğer 4 kişi de yaralandı.

Kızının düğününden dönerken feci kazada hayatını kaybetti
Kızının düğününden dönerken feci kazada hayatını kaybetti
GİRİŞ 10.12.2023 21:36 GÜNCELLEME 10.12.2023 21:36
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Elim kaza, saat 16.00 sıralarında Niğde- Ankara Otoyolu Acıgöl ilçesi yakınlarında meydana geldi. Fetih Eroğlu (66) yönetimindeki 06 BL 1578 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, şarampole yuvarlanarak takla attı.

Kazada sürücü Fetih Eroğlu, eşi Müceste Eroğlu (65), baldızı Ümmügülsüm Yılmaz Keleş (66), kardeşi Sayinur Deniz (61) ile yakını Nezaket Yılmaz (61) yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Araç içinde sıkışan yaralılar, ekiplerin müdahalesiyle çıkarıldı. Yaralılardan Sayinur Deniz, ambulansla kaldırıldığı Gülağaç Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Diğer 4 yaralı da Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaşamını yitiren Sayinur Deniz'in, kızı Elif'in Osmaniye'de düzenlenen düğününe katıldıktan sonra Ankara'daki evlerine dönerken kazanın meydana gediği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Adalet 4 ay önce Şikayet Et
    Yapma be amca be yazık düğün yeri cenaze evine döndü Allah sabır versin
    Cevapla
  • luzumsuz 4 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin yasadi yasicaklari kadar haddi aṣmamak lazim yaṣiyoruzda ne oluyorki sanki 40 yasindayim Allah erken yaṣda bizede nasip eder inşallah vefaat etmeyi.
    Cevapla
  • ali 4 ay önce Şikayet Et
    hız öldürür, aptallara hız nedir öğretmek zor
    Cevapla
  • yusuf 4 ay önce Şikayet Et
    60 ını geçen direksiyona oturmasın..
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    biz Almanya'dan 3200 km tek seferde yapıyoruz, ama ne zaman nerede dinlenmek gerektiğini bilmek lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...